Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

VERAN MATIĆ TVRDI

Nemci koče istragu o ubistvu Milana Pantića

Autor: Srna | 11.02.2015 - 19:39:00h | Komentara: 1

Predsjednik Komisije za istragu ubistva novinara Veran Matić izjavio je da nemačko pravosuđe koči istragu o ubistvu novinara Milana Pantića.

Milan Pantić

Od ubistva prošlo 14 godina: Milan Pantić | Foto: RAS

Matić je rekao da nemačke vlasti ne odgovaraju na zahtev Komisije da bude saslušana osoba koja se nalazi u Nemačkoj pod lažnim imenom i koja je osumnjičena za ubistvo ili ima saznanja o ubistvu.
On je naveo da je komisija došla do niza novih operativnih saznanja koja ojačavaju neke od postojećih teorija o tome ko je nalogodavac i ubica, prenose beogradski mediji.

Veran Matić

Veran Matić | Foto: Jelena Vučetić

U junu se navršava 14 godina od ubistva dopisnika "Večernjih novosti" iz Jagodine Milana Pantića.
Pantić je ubijen 11. juna 2001. godine sa više udaraca u glavu tupim predmetom u ulazu zgrade u kojoj je živeo sa porodicom, dok se rano ujutro vraćao iz prodavnice.
Najveći broj tekstova Pantić je objavio u rubrici "Crna hronika", pišući o kriminalu u Jagodini, Pomoravskom okrugu i tom delu Srbije.
Odmah poslije ubistva policija je napravila foto-robot potencijalnog ubice i raspisala nagradu od tadašnjih 300.000 nemačkih maraka, ali ubica nije pronađen.
Poslednji komentari
  • Pravda Vreme: 12.02.2015 02:19h

    Za razliku od Verana Matica koji sledi svoju ljudsku misiju nazovi novinari ex.bracni par Lekica su napravili film o generalu Mladicu ( sve vec poznato ) sa parama koje im je u amanet ostavio jedan od najvecih neprijatelja srpskog naroda, izdajica , fasista i amerucki placenik pokojni Miki Rakic,koji je namestio hapsenje Mladica ali pri tome izbegao da bude u zemlji ! Njegovo podmuklo zlo koje je sirio oko sebe - skrivajuci ga nevinim osmehom ga je i odvelo u bolest.Verovatno je njegova pogana dusa pronasla mir tek u smrti. Kada ce nadlezi za zlocine prema Srbiji i gradjanima koji zive u njoj otvoriti dosije Mikija Rakica, americkog spijuna, kriminalca koji je politicarima DS-a dao zeleno svetlo da "privatizuju" ,pljackaju i uniste finansijski ( bankarski ) sektor u Srbiji. Po americkom diktatu. Izblamirani Lekici su na kraju filma o generalu Mladicu napisali ( verovatno za pare) ZAHVALNICU Mikiju Rakicu ! Zar se tako pise o poltronu, mekuscu, lazovu, licemeru, kukavici i ubici ?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP