Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UBIJEN ZBOG LJUBOMORE

Nenad masakriran sa šest uboda nožem!

Autor: B. Janačković | 22.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 3

Nenad Jovanović (19) iz Niša, koga je, kako se sumnja, 19. maja u ulici Nade Dimić ubio maloletni I. S. (16) iz Niša, zadobio je čak šest uboda nožem, pokazala je obdukcija u Zavodu za sudsku medicinu u Nišu.

Roditelji pokraj  kovčega

Roditelji pokraj kovčega | Foto: Branko Janačković

- Obdukcijom je utvrđeno da je nesrećni mladić zadobio po jedan ubod nožem u grudi, stomak, sedalni deo i levo koleno, a uboden je i dva puta u leđa - kaže za naš list izvor blizak istrazi.


Iza zločina, sumnja se, stajala je ludačka ljubomora maloletnog I. S., koji nije mogao da prihvati raskid sa devojkom, sa kojom je tada počeo da se zabavlja Nenad.

Ubijen zbog ljubomore

Ubijen zbog ljubomore | Foto: Branko Janačković


- U septembru prošle godine, nakon raskida sa I. S., desio se incident koji je devojka prijavila policiji. Naime, nedugo nakon što je počela da se zabavlja sa Nenadom, I. S. ju je presreo i udario u glavu. Kada je pala na zemlju, on je prišao i uzeo torbicu u kojoj je bio mobilni telefon. Ona je to prijavila policiji, pa je protiv njega podneta krivična prijava za razbojništvo. Verovatno joj je oteo torbicu da bi pregledao mobilni telefon i video s kim se dopisuje - kaže naš sagovornik.

Marija Jovanović, majka ubijenog mladića, juče nije imala snage da govori. Skrhana bolom, samo je plakala iznad sinovljevog belog kovčega.
- Šta vredi da se kaže - jedva je čujno govorila Marija, dok se otac Novica, držeći sliku ubijenog sina, revoltirano zapitao dokle će da se dešavaju tragedije u kojima stradaju mladi ljudi.

- Protestovali smo mirno protiv nasilja pre nekoliko meseci. I šta je bilo? Ponovo se isto dešava! Pitam policiju dokle će ovo da traje? - kaže Novica.
Nenad Jovanović je sahranjen juče na groblju u Brzom brodu u prisustvu velikog broja rođaka i prijatelja.
Poslednji komentari
  • perica Vreme: 22.05.2014 08:55h

    Dokle ce da traje?? Dok drzava pusta da se sljam i olos sa po min 5 krivicnih prijava seta gradom umesto da su u nekom azilu kao besne dzukele.

  • zoki Vreme: 22.05.2014 08:58h

    Oko za oko..... Tada ce se malo paziti,a i roditelji uticati na svoje monstrume,jer ce se tada plasiti odmazde za celu familiju... Pravosudje nam je ravno nuli.Hapsiti prvo svakog sudiju koji nije osudio nekoga sa par krivicnih...

  • dragan Vreme: 22.05.2014 09:36h

    kakvi ce tek kriminalci biti kad porastu

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP