Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

JOŠ TRAJE POTRAGA ZA NINOM ŽIVKOVIĆ (14)

Nestala devojčica ipak pobegla od kuće?

Autor: E. Sadiku | 24.12.2014 - 17:01:00h | Komentara: 1

Nina Živković (14) najverovatnije je pobegla od kuće u Resniku u kojoj je živela. Policija traga za devojčicom koja je odnela i deo porodične ušteđevine i nestala bez traga.

Nina Živković (14)

Nina Živković (14)

Ninin nestanak prijavila je  njena punoletna sestra Jana, a u policiji kažu da se za devojčicom intenzivno traga.
Prema nezvaničnim informacijama Nina je poslednji put viđena u ponedeljak na Slaviji u periodu između 14:15 i 14:30 sati.
Do njene majke nismo uspeli da dođemo. Vrata porodične kuće otvorila je sestra Jana koja je rekla da imamo dozvolu da objavimo Nininu sliku ali da nikakve izjave u vezi nestanka sestre ne želi da daje.
Sa druge strane, kako nezvanično saznajemo Nina je neposredno pre nego što je odre]enu sumu novca u evrima, iz porodične ušteđevine.
- Koliko sam čuo neposredno pre nego što je Nina nestala njena majka se požalila da nedostaje porodična ušteđevina od par stotina evra. Inače, koliko znam radi se o uzornoj porodici. Poznajem Ninine: dedu, babu i majku. Šta se tu zapravo dešava to znaju samo članovi porodice koji u toj kući žive i ne žele da pričaju o problemima - kaže za “Alo!” komšija nestale devojčice.
U Resniku smo sreli i Nininog druga koji nam je rekao da je čuo da je Nina poslednji put viđena oko 19 sati u Zemunu, kod bivšeg bioskopa sa nekim starijim muškarcem.
- Priča se da je Nina oteta, mada ja u to ne verujem jer nikakvih razloga za to nema, a porodica nije dobrostojeća. Čuo sam da se dopisivala preko fejsbuka sa nekim starijim muškarcem i da je pobegla da bi živela sa njim. To je sve što znam - ispričao nam je Ninin drug.
U Nininoj školi “Kosta Abrašević” su nam rekli da je istina da je ona poslednje nedelje odsustvovala sa časova ali i da je za izostanke imala opravdanje.
- Nismo primetili po Nininom ponašanju da ima bilo kakve probleme, šta više bila je primeran učenik. To je sve što mogu da vam kažem, a za ostalo se obratite porodici - bila je kratka direktorka škole.
U policiji saznajemo da inzenzivno tragaju za njom i da proveravaju sve relevantne tragove. Saslušane su Ninine bliske drugarice. U ovom slučaju sve indicije ukazuju da se radi o bekstvu od kuće, a ne o otmici ili nečemu trećem. U svakom slučaju policija proverava sve tragove i nada se da će Ninu uskoro pronaći živu i zdravu.
Policija moli građane, koji imaju bilo kakva saznanja u vezi sa nestalom devojčicom, da o tome obaveste policijske službenike Policijske uprave za grad Beograd, na telefone: 011/2797-529, 011/2797-542 ili na sistem „192“.
 
Poslednji komentari
  • diga Vreme: 25.12.2014 04:30h

    udjee lepo na njen fb profil i sve saznate. klasika...po slici se vidi o kakvom detetu je rec..aa roditeljima je suvisno pricati..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP