Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POMOZITE!

Nestao još jedan mladić: Da li ste videli ovog čoveka? (FOTO)

Autor: E. S. | 25.08.2014 - 10:40:00h | Komentara: 0

Redakciji „Alo“ javila se Dragana Beić sa molbom da pomognemo u potrazi za Petrom Obrenčevićem (33 god) koji je nestao na svom random mestu na splavu “Shake'n'shake” u noći između subote i nedelje

Petar Obrenčević (33 god)

Petar Obrenčević (33 god)

Prenosimo njen apel:

- Preklinjem za pomoć! Preksinoć (noć između 23. i 24.08.) je bez traga nestao naš prijatelj Petar Obrenčević (33 god) sa svog radnog mesta, konobara, na splavu Shake'n'shake, Ušće bb, Beograd. Splav je bio prepun, kao i svake subote. Petar je radio svoju smenu, koja je od 21h do 04h. Iako je splav bio izuzetno posećen, sinoć nije primećen nikakav incident niti bilo kakva situacija koja ukazuje na neki konflikt između samih gostiju, ili gostiju i osoblja. Sve protiče normalnim tokom.

Kolege sa splava aktivno počinju da ga traže kad je već postalo evidentno da ga nema niti u jednoj prostoriji splava. Posetioci splava se razilaze, kolege počinju da traže Petra van i oko splava (mada obezbeđenje splava kaže da nije viđen kako napušta objekat) i utvrđuju da se nije vratio ni kući. Jedan od kolega pamti da ga je poslednji put video između 00:00 i 01:00. Aktivirana je policija i organizovana istraga. Imajući u vidu proceduru koja mora biti ispoštovana u ovakvim slučajevima, po isteku 24h od prijave, istraga je sada zvanična. U toku današnjeg dana za Petrom je tragala rečna policija, koji su pregledali teren oko splava i nizvodno.
Svaki minut je presudan!!! Svaka informacija je od najvećeg značaja!!!

Petar je inteligentan, miran, vedar, staložen čovek, nije nikakva konfliktna ličnost. Ne možemo da dokučimo motiv, po kome je neko želeo da mu naudi. Pretpostavka je i da se možda povredio i pao sa splava. Visok je oko 180cm, na sebi je imao zelenu košulju, teksas bermude i teget starke. Njegova devojka i porodica u očaju iščekuju bilo kakvu informaciju o njemu, kao i mi, mnogobrojni prijatelji, koji ćemo sve da uradimo da nam se vrati živ i zdrav.
Bilo kakve informacije o Petru čitaoci mogu da jave na: 069-337-8740 ili najbližoj stanici Policije.
Ukoliko Vam je potrebna neka dokumentacija ili brojevi protokola izdatih iz Policije, naknadno ću da dostavim sve što zahtevate. Apelujem na Vas da ovu vest sa Petrovom slikom objavite što pre! U pitanju je život jednog mladog čoveka!

 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP