Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NAPAD

Nesuđeni violinista pretukao medicinare!

Autor: Gane Đorđević | 27.09.2012 - 22:35:00h | Komentara: 0

Kada je preksinoć oko 22 sata medicinski tehničar beogradske Hitne pomoći Marko Protić (27) iz Lazarevca krenuo sa ekipom u pomoć jednom pijancu, koji se navodno onesvešćen u svom stanu u Kozarčevoj ulici rastavljao s dušom, nije ni slutio da će umesto svog nesuđenog pacijenta ipak on, sav obliven krvlju, zaglaviti na ušivanju u Urgentnom centru!?

Oporavlja  se kod kuće:  Napadnuti radnik Hitne pomoći Marko Protić

Oporavlja se kod kuće: Napadnuti radnik Hitne pomoći Marko Protić

Njega je povredio upravo pacijent po koga su medicinari došli na poziv ukućana. Kako saznajemo, do napada je došlo nakon što je ekipa Hitne pomoći u kojoj se pored vozača i povređenog Protića nalazila i doktorka Nataša B. dobila poziv da je muškarcu u jednoj kući na Zvezdari pozlilo. Kada su medicinari stigli na odredište, odmah su shvatili da su prevareni jer je pacijent zbog koga su došli bio veoma svestan i oran za svađu.


- Čim smo ušli u jednu malu sobu, taj pijanac je počeo da namiguje doktorki i da joj šalje poljupce, a kada sam ga pitao kako se zove, odgovorio je uz smeh da je on Stefan Milenković. Zatim je počeo da nas vređa i da nas tera napolje iz stana - objašnjava početak sukoba koji je kasnije prerastao u krvavi obračun u kome je naš sagovornik izvukao deblji kraj.

Umesto pijanca, tehničar Marko primljen u Urgentni centar

Umesto pijanca, tehničar Marko primljen u Urgentni centar | Foto: Nebojša Marković

Kada je ekipa Hitne ubrzo shvatila da je u čitavoj situaciji zapravo njima najpotrebnija pomoć, radio-vezom je u spas pozvala policiju jer im jedna žena, koja je najverovatnije zvala Hitnu, uz pomoć dvojice muškaraca iz komšiluka nije dala da zatvore vrata od saniteta. Ona je od medicinskog osoblja zahtevala da bekriju odvezu na trežnjenje.


- Tada je iz kuće istrčao naš razgoropađeni nesuđeni pacijent, koji je imao potpuno drugačije stavove po pitanju treženjenja, pa je počeo da šutira sanitet pokušavajući da iz njega izvuče vozača. Tražio je da se odmah izgubimo, da će nas polomiti jer je kik-boks šampion, da će nam poklati decu, da nam je zapamtio face i da smo naje.ali.
A onda je pesniciom razbio prozor pored mog sedišta i počeo da me udara. Povredio sam lakat, a ruka mi je bila sva krvava od komadića stakla koji su se u nju zaboli - uplašeno priča Protić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP