Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

BEOGRAĐANKA M. P. (30) PREMINULA U BOLNICI U BEOGRADU

„Ni glasa
nije pustila
dok je gorela“

Autor: J. Paunović | 24.07.2013 - 12:36:00h | Komentara: 2

Beograđanka M. P. (30) koja se juče ujutro polila benzinom i zapalila u Banjičkoj šumi, kod pumpe u Bulevaru oslobođenja bb, preminula je popodne na Klinici za opekotine, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju KCS u Beogradu.

Banjica hronika

Policajci  pancirima gasili vatru: Mesto nesreće | Foto: Dimitrije Goll

 

Žena je imala 98 odsto
opekotina po telu, drugog
i trećeg stepena

Ona je zadobila opekotine drugog i trećeg stepena. Prvo ju je u plamenu videla žena sa bebom koja je i pozvala pomoć. Koliko je ova žena bila odlučna da sebi oduzme život govore i sami očevici da uprkos bolovima nije pustila ni glasa. -Žena koja je imala opekotine po celom telu, prvo je zbrinuta u Urgentnom centru gde joj je urađena reanimacija i dijagnostika, a zatim je prebačena u Kliniku za opekotine, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju gde je podlegla povredama. Ona je imala 98 odsto opekotina po telu, drugog i trećeg stepena - rečeno nam je u Kliničkom centru.

U Informativnom centru Kliničkog centra Srbije rečeno nam je da je žena bila u teškom stanju i da je prebačana na Kliniku za opekotine, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju KCS, u Zvečanskoj 9, gde je preminula. Nesrećnu ženu, najpre su primetili građani koji su trenirali na obližnjim spravama.
- Bilo je jezivo. U jednom trenutku smo primetili da u šumi gori vatra.

Potrčali smo da vidimo šta se dešava i videli smo kako žena gori. Plamen je bio ogroman. Počeli smo na nju da bacamo pesak i sve što smo uspeli da nađemo, kako bi što pre ugasili vatru. U tom momentu je stigao i policajac koji je na nju bacio pancir - ispričao je Slavoljub Vasiljević, koji je učestvovao u spasavanju žene.

Ženina odeća bila je natopljena benzinom koji je kupila na obližnjoj pumpi. Benzin je u šumu donela u dve kantice, a pored nje su pronađene i dve flaše u koje je najverovatnije pretakala benzin kako bi se lakše polivala.

- Oko nje su se mučili i policajci koji su plamen gasili njihovim pancirima. Kako su gasili vatru tako joj je pucala koža iz koje je liptila krv. Da nisu došli policijci i lekari, umrla bi odmah - reako je jedan od očevidaca tragedije. Iako je davala znake života posle tri sata je preminula.

Benzin kupila na pumpi

Kako “Alo!” saznaje, u policiji se nesrećna žena vodila se najpre kao nepoznato lice jer kod nje nije bilo ni jednog dokumenta niti se iko juče u toku dana javio kao njen rođak u Urgentni centar gde je najpre primljena. U korpi za pijacu imala je samo flašice koje su mirisale na benzin.
- Ona je došla na našu pumpu i kupila dve kantice benzina. Nismo znali za šta će joj niti je govorila- kažu radnici na pumpi.

Poslednji komentari
  • Aleksaq Vreme: 24.07.2013 16:50h

    Ljudi koji su zapaljeni ne mogu da ispustaju bilo kakve zvuke zato sto im od toplote izgore glasne zice..

  • goran Vreme: 25.07.2013 09:43h

    Ko zna kave je muke imala jadnica.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP