Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PRITVORSKI DANI UBICE TIJANE JURIĆ (15)

Ni rođena majka nije došla da ga vidi!

Autor: E. A. | 11.08.2014 - 16:00:00h | Komentara: 3

Dragana Đurića (34), koji je 26. jula u Bajmoku seksualno zlostavljao i brutalno ubio Tijanu Jurić (15), u subotičkom zatvoru do danas niko nije posetio, saznaje „Alo!“. U posetu mu nisu došle ni majka, ni sestra niti bilo ko od porodice, a za sada to nije učinio ni advokat, koji mu je dodeljen po službenoj dužnosti.

Mesar Dragan Đurić

Dragan Đurić

 

Draganu Đuriću (34)
od petka veče, od kada
je u Okružnom zatvoru
u Subotici, niko još uvek
nije došao u posetu

- Nije u samici, ali je smešten sam u višekrevetnu sobu, s obzirom na to da trenutno u zatvoru ima mesta i kako ne bi rizikovali da ga ostali napadnu. Ni ovde za sada ne pokazuje nikakve emocije, ne razgovara ni sa čuvarima, sem što klimne glavom, i do sada nije imao nikakve prohteve. Hrana koja se priprema u zatvorskoj kuhinji mu se donosi u sobu, kao i ostalima. Od petka veče, od kada je u ćeliji, do danas ga niko nije posetio - kaže naš izvor, navodeći da su posete, s obzirom na to da je Đurić u pritvoru, moguće uz dozvolu suda.

Makivija Đurić

Nije smogla snage da se suoči sa sinom: Makivija Đurić

Iako su njegova majka i sestra u šoku govorile da žele da ga vide da ga pitaju „kako je mogao da učini takvo nešto“, po svemu sudeći, još uvek nisu smogle snage da se suoče sa njim. Subotičani koji su se u petak poslednji put oprostili od Tijane i juče su obilazili njen grob.

Paljenjem  sveća na  trgu odali  pomen Tijani

- Posebno ću je pamtiti zbog nenametljivosti i odgovornosti, ali i po tome što je bila lepo vaspitano dete, u tradicionalnom smislu. Porodica joj je pružala podršku u svemu što je radila. I osim što je bila izuzetno talentovana za pevanje, u mojoj knjizi „Zaviri u košnicu“ objavljeno je dosta njenih literarnih i likovnih radova - priča Sofija Simić, vaspitačica iz vrtića „Poletarac“.
Poslednji komentari
  • Ana Vreme: 12.08.2014 02:22h

    Da Bog da mu niko nikada ne dosao, hostapler bolesni! Da sam mu ja majka, dosla bih samo da ga pljunem i odreknem ga se! Pa ko normalan bi dosao da poseti tog zlotvora. Ja mislim da je i tim cuvarima i kuvarima gadno da mu kuvaju i odnose hranu, ma sama njegova pojava mora da im je ogavna. I zatvorski zidovi placu za malom Tijanom, i kamen vise srca ima od ovog monstruma! Sigurno je i tim zidovima mucno njegovo prisustvo, njega ni sam Bog nece, mesto mu je u paklu...

  • Мима Vreme: 12.08.2014 12:25h

    Да, да убица као у хотелу, храна, спава на сувом и топлом док је недужно дете прекрила тешка црна земља... срамота једна, сад још треба да му се суди 10 наредних година... не постоји казна која би била достојна његовог злочина... тај човек не заслужује ни да живи ни да умре... Казниће њега Бог, али људима којима је узео Тијану не може ништа да надокнади то што ње више нема...

  • goca Vreme: 12.08.2014 17:27h

    ma u celiju mu pustite samo dva tri hanibala...oni treba da ga posete.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP