Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MESEC DANA OD NESTANKA

Ni traga od sina Tomine savetnice!

Autor: E. S. | 27.04.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Srpska policija i dalje intenzivno traga za Ismetom Fekovićem (64) i šesnaestogodišnjim Andrejem Marićem, sinom Jasmine Marić, savetnice predsednika Srbije, koji su nestali 24. marta na reci Savi kod Ostružnice.

| Foto: RAS

Naime, kako saznajemo, policija je utvrdila da ne postoji neposredni očevidac nesreće, odnosno da niko nije video da su upali u vodu. Takođe, policija na čamcu koja su Feković i Andrej koristili nije pronašla nikakve tragove koje bi ukazivali na to da se čamac prevrnuo i udario u nešto što bi izazvalo nesreću.

Takođe, u prvim danima posle nesreće postojala je mogućnost da je neko oteo Fekovića i Andreja, ali niko se nije javio da traži otkup. Naš sagovornik iz policije navodi da policija ne raspolaže podacima koji bi ukazivali na to zašto su i kako Feković i Andrej otišli na vodu. Mi smo primili poziv da su Feković i Andrej nestali i da su navodno bili na vodi. Nakon potrage za njima, pronašli smo čamac, koji je plutao u blizini šljunkare.

Jasmina Marić

Jasmina Marić | Foto: Rajko Ristić

Da nesreća bude veća, tada kada se desio njihov nestanak vodena struja bila toliko jaka da i ukoliko su potonuli, njihova tela bi mogla da isplivaju u blizini Đerdapa. U svakom slučaju, potraga za njima ili njihovim telima još traje. Po zakonu, ukoliko nema tela kao dokaz smrti, a prijavljen je nestanak, tek nakon sedam godina može se zakonski proglasiti smrt - kaže naš sagovornik iz policije.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP