Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ŠARANČIĆ:

Nije mi mesto u ćeliji

Autor: A. D. | 30.03.2013 - 08:02:00h | Komentara: 2

“U ovom postupku oštećen sam ja, jer je neko tako hteo. Tražio sam i poligrafsko ispitivanje, ali mi nije dozvoljeno. Znao sam da mi nije mesto u sobi sa rešetkama

Više mu se sviđa kupe:  Milanko Šarančić

Više mu se sviđa kupe: Milanko Šarančić

Politički moćnici su mene odabrali kao paravan”, rekao je u svojoj završnoj reči, na suđenju, Milanko Šarančić, bivši direktor “Železnica Srbije” optužen da je zloupotrebom službenog položaja sa svojim saradnicima oštetio to preduzeće.


“Molim sudsko veće da prihvati moju odbranu i donese oslobađajuću presudu, jer delo za koje sam optužen nije krivično delo” rekao je Šarančić.
Prema optužnici, on je sa saradnicima oštetio železnice i budžet Srbije prilikom nabavke šest dizel električnih lokomotiva od “Slovenačkih železnica” i deset dizel motornih vozova iz Švedske.

“ Nije tačno da su oštećeni ‘Železnica’ i budžet države. Vozila su nabavljana putem lizinga, tako da nisu korišćena sredstva iz budžeta”, tvrdi Šarančić. Završnu reč juče su na suđenju u Specijalnom sudu izneli i Šarančićevi bivši saradnici, optuženi Dragoslav Pejčinović, Zoran Milićević i Milorad Čelebić, koji su tražili od suda da donese oslobađajuću presudu koja će biti izrečena 11. aprila.
Poslednji komentari
  • AleksandarVeliki Vreme: 30.03.2013 09:17h

    pa šta ako su kupljene na lizing? jel to razlog da se kupuju od pete ruke i preko modnog butika i tako im se cena digne u nebesa? i jel se ovom prevarantu sudilo što je uzeo stančinu od železnice u samom centru beograda posle samo godinu dana rada u železnici, a istovremeno ima železničara koji i posle trideset godina rada žive po šupama i trošnim neuslovnim kućicama???

  • slobodan Vreme: 03.11.2014 14:44h

    gospodo ako niste znali u svakoj vecoj istituciji kao sto su i EPS i POSTA PA I ZELEZNICE generalni ko god da je sleduje ga stan ipak je to jaka funkcija i to odobrava upravni odbor te iste firme

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP