Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

BAHATO

Nije plaćao parking mesecima, a onda je brusilicom skinuo lisice sa svog vozila! (FOTO)

Autor: A. O. | 01.04.2014 - 21:03:00h | Komentara: 7

Vozač Opel korse bosanskih registarskih tablica uhapšen je večeras pošto je sa točkova svog automobila brusilicom isekao lisice u ulici Ilije Garašanina kod broja 16, koje su na njegovo vozilo tokom dana postavili radnici JKP ”Parking servis”.

a Videvši lisice na svom automobilu, bahati vozač, koji duguje oko 30.000 dinara za neplaćene dnevne parking karte najpre je pozvao šlep službu da mu odnese auto, ali kako su njihovi radnici, kada su primetili lisice “Parking servisa” odbili da odnesu automobil, on je doneo brusilicu, isekao lisice I stavio ih u svoje vozilo.

a Na poziv Andrija Čupkovića, v.d. direktora „Parking servisa”, koji je odmah izašao da na teren da obiđe radnike koji postavljaju lisice, pripadnici policijske stanice Palilula krenuli su u potragu za bahatim vozačem , presekli mu put i uhapsili ga.

– Ovakvo bahato ponašanje dužnika koji odbijaju da plate svoje obaveze, a iskaljuju bes nad javnom imovinom biće najstrože kažnjeno. Zahvaljem se policiji na pravovremenoj reakciji, koja je pokazala da niko ne može da bude iznad zakona. Mi ćemo protiv ovog i nasilnika, i ostalih koji pokušaju da uklone lisice podneti krivične prijave. Mi ćemo tome stati na put i uvesti red, a u saradnji sa policijom i pravosudnim organima uticaćemo da se najstrože kazne bahati vozači koji direktno ugrožavaju uvođenje komunalnog reda u Beogradu – rekao je Čupković.
Nedopustivo je da se veliki dužnici na ovakav način obračunavaju sa javnom imovinom, zaključuje Čupković.
Poslednji komentari
  • Mirko Vreme: 01.04.2014 21:07h

    Na sudu ce ga osloboditi...parking servis nema pravo da izrice kazne to je i ustavni sud odlucio.Samo dobar advokat i neka tuzi lesinare

  • MrX Vreme: 01.04.2014 22:10h

    Kaznite ga zato što zloupotrebljava to što je Srbin iz Bosne u Beogradu, a onda mu zabranite boravak u Srbiji, nakon što mu naplatite sve kazne! Uglavnom Bosanci i Krajišnici, uz crnogorce, najviše i zloupotrebljavaju strane tablice! Strancu može da se dogodi, ali iz neznanja!

  • stara kuka Vreme: 01.04.2014 22:12h

    Ime ,prezime,slike tih bahatih ljudi.To očekujemo.

  • Dejan Vujic Vreme: 01.04.2014 23:32h

    Ne vidim kako je njegovo vozilo javna imovina. Otkud prava Parking servisu da blokira nekome vozilo? Ako su vec potegli silu, a ne pravo, sto se bune ako je covek odgovorio istom merom. Sta tu policija ima da hapsi coveka, pa on je samo skinuo lisice sa SVOG vozila.

  • file Vreme: 02.04.2014 00:20h

    dozvoljena samopomoc. smeo je to da uradi.nema bica kriv dela. parking neka ga tuzi za te navodne kazne. nejasno je kako parking moze da kaznjava. da kaznjava moze samo sud. druze obrati se dobrom advokatu sve ce ti zavrsiti.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP