Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TRAŽI GA POLICIJA

Nikola Džamonja je izrešetao kafić u Sarajevu!

Autor: Tanjug | 07.08.2013 - 12:24:00h | Komentara: 0

Sarajevska policija traga za Nikolom Džamonjom koji je sa još jednom osobom iz vatrenog oružja nasumice ispalio više hitaca prema ugostiteljskom objektu "Kuća" u sarajevskom naselju Dobrinja.

Već nekoliko meseci u bekstvu: Nikola Džamonja

Već nekoliko meseci u bekstvu: Nikola Džamonja | Foto: facebook

Ranije je javljeno da je u toj pucnjavi povređeno šest osoba, dok sarajevski "Dnevni avaz" navodi, pozivajući se na policijski izvor, da je povređeo sedam osoba od kojih pet iz vatrenog oružja, jedna od krhotina stakla, a jedna je zadobila povrede od pada.
Pucnjava se dogodila sinoć, a meta napada je, navodi list, bio Almedin Ćato, s kojim je Džamonja od ranije bio u svađi, a koji se u momentu pucnjave uopšte nije nalazio u pomenutom ugostiteljskom objektu.
Tri osobe su zadobile teške povrede i sinoć su prebačene u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.
Jedan od povređenih je imao rane po glavi i prostrelne rane celom dužinom leve ruke, drugi prostrelne rane stopa, a treći leve natkolenice.
Još tri povređene osobe prebačene su u Opštu bolnicu "Dr. Abdulah Nakaš" i veruje se da su kod njih u pitanju lakše povrede.
Policija je na mestu događaja pronašla više metaka i čaura nepoznatog kalibra.
- Radeći na rasvetljavanju navedenog krivičnog dela policijski službenici su došli do saznanja da se u vezu sa izvršenjem mogu dovesti DŽ. N. (27) iz Sarajeva, N. A. (20) iz Bijeljine, oboje nastanjeni u Sarajevu i još jedna nepoznata osoba na čijoj se identifikaciji radi.
Naime, protiv DŽ.N., koji se dovodi u vezu sa izvršenjem pomenutog krivičnog dela je, takođe zbog počinjenih više krivičnih dela, u periodu od 2010. godine, do danas i to zbog izazivanja opšte opasnosti, nasilnog ponašanja, nanošenja lakših telesnih povreda podneseno pet službenih izveštaja o počinjenim krivičnim delima Kantonalnom tužailštvu u Sarajevu, te je zbog istih u dva slučaja, uz službeni izveštaj, predat Tužilaštvu.
Policijski službenici preduzimaju neohodne mere i radnje na potpunom rasvetljavanju i dokumentovanju ovog krivičnog dela i pronalasku izvršilaca, navodi se u policijskom saopštenju.
Inače, Džamonja se nalazi u bekstvu od aprila ove godine kada je pucao ispred kafića "Prego" u naselju Dobrinja.
Tada je iz pištolja ranio Emira Hodžića (24). Protiv njega se vodi sudski postupak zbog ranjavanja Almedina Ćate u aprilu 2012. godine.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP