Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SPASOJE SPREMO (51), ODBORNIK SNS, SAHRANJEN U NOVOJ PAZOVI

„Nisam pri sebi
zbog smrti oca!”

Autor: Ekipa Alo! | 31.07.2013 - 13:26:00h | Komentara: 5

Spasoje Spremo zvani Paja (51), odbornik Srpske napredne stranke u opštini Savski venac i otac manekenke Kristine Spremo (23), učesnice prve sezone rijalitija „Parovi”, koji je u subotu pronađen mrtav sa nevenčanom suprugom Mirjanom Milutinović (43) u iznajmljenom stanu u ulici Đorđa Radojlovića 18 na beogradskom Dedinju, sahranjen je juče u 13 sati na Novom groblju u Novoj Pazovi. Na sahrani je bilo oko stotinak ljudi koji su pokušavali da nađu reči utehe za Spasojeve roditelje, majku Maru i oca Mirka, ćerke Kristinu i Ninu i sinove Stefana i Luku. Na sahrani su bili i odbornici SNS-a iz opštine Savski venac, sa predsednikom opštinskog odbora te partije Ljubomirom Zrnićem na čelu.

Sahrana Spasoja Sprema

Sahrana Spasoja Sprema | Foto: RAS

Sahrana Spasoja Sprema

Neutešna ćerka Kristina | Foto: RAS 

  • Sahrana Spasoja Sprema | Foto:
  • Sahrana Spasoja Sprema | Foto:
  • Sahrana Spasoja Sprema | Foto:
  • Sahrana Spasoja Sprema | Foto:
 

„Sva sam kontuzovana. Ovo je veliki šok za mene”, rekla je posle sahrane manekenka Kristina Spremo (23), učesnica prve sezone rijalitija „Parovi”

Dok je u kapeli trajalo opelo, Kristina, koja je u rijaliti „Parovi” ušla sa tadašnjim dečkom pevačem Danijelom Đurićem, očiju punih suza je nemo gledala u sanduk, dok su Spasojevi sinovi pokušavali da uteše njegove roditelje.

Sahrana Spasoja Sprema

Van sebe: Kristina Spremo | Foto: RAS

Sahrana Spasoja Sprema

Kristinu odvode posle sahrane| Foto: RAS

- Nisam pri sebi. Sva sam kontuzovana. Uzrok smrti mog oca još se ne zna. Ovo je veliki šok za mene - rekla je posle sahrane za „Alo!” Kristina Spremo, koja se seća da je na sahrani bilo dosta ljudi.

Kristinu su pridržavale sestra Nina i rođaci, a sveštenik je u oproštajnom govoru rekao da je Spasoja nije dugo poznavao, ali da ga je dovoljno upoznao da ga može nazvati bratom.

- Svaki put kada sam zakucao na vrata i rekao da nešto treba za crkvu i školu, Paja bi odgovorio: „Reci, koliko ti treba”. Voleo je da pomaže i njegova vrata su uvek bila otvorena za sve - rekao je sveštenik.

Sahrana Spasoja Sprema

Majku pridržavaju na grobu sina| Foto: RAS

U trenutku kada se kovčeg spuštao u raku, Spasojeva majka na sav glas zakukala je dozivajući njegovo ime. Njegove ćerke Kristinu i Ninu su tad morali da pridržavaju kako ne bi pale na zemlju. Policija još utvrđuje uzrok smrti Spasoja Sprema. Spekuliše se da je u stanu, u kojem su nađeni, navodno, bilo tragova krvi, kao i da je pored uzglavlja njihovog kreveta pronađena manja količina narkotika. Tačan uzrok smrti pokazaće obdukcija i toksikološki nalazi.

Nakon sahrane pretučen fotoreporter „Alo!”

Fotoreporter lista „Alo!” pretučen je juče nakon sahrane Spasoja Sprema, a jedan od prisutnih udario ga je šakama tri puta u glavu!

Napadač sa sahrane

Ovo je napadač | Foto: ALO!

„Bio sam sam udaljen oko 30 metara od mesta sahrane, a kolega novinar je bio u blizini. Niko od prisutnih nas nije upozorio da nije dozvoljeno snimanje, niti nam je takvo što bilo čim nagovešteno. Nakon sahrane, prema meni su se zaputila trojica prisutnih, od kojih mi je jedan rekao: „Šta to snimaš?!” Rekao sam mu da sam poslat od strane redakcije na zadatak, ali je on pokušao da mi zgrabi fotoaparat. Uspeo sam da otrgnem fotoaparat, a taj napadač me je tri puta udario šakom u potiljak. Potom je prema meni krenulo još nekoliko prisutnih muškaraca, koji su možda hteli da smire situaciju ili da me biju. Pobegao sam prema automobilu, a taj napadač je trčao za mnom dok ja i novinar nismo seli u automobil, u kom nas je čekao vozač redakcije - ispričao je fotoreporter „Alo!”, koji iz bezbednosnih razloga ne želi da mu se spominje ime. Naš fotoreporter, koji je i snimio napadače, dao je izjavu policiji u Novoj Pazovi. Redakcija lista „Alo!” najoštrije osuđuje napad na našeg fotoreportera i traži od nadležnih da što pre pronađu i kazne počinioce.
Poslednji komentari
  • Darko Vreme: 31.07.2013 14:08h

    Kakavi odbornici, porodica za primer. Ucenica rijalitija, narkomani i batinasi. E Nazadnjaci skupo cete nas kostati.

  • bojana Vreme: 31.07.2013 20:45h

    nisi pri sebi a obula si stikle na sahrani svoga oca,pa meni bre do zivota ne bi bilo..sram da te bude!

  • ceca Vreme: 31.07.2013 20:50h

    E Darko,jadan li si ti!!!

  • Svetlana Vreme: 01.08.2013 13:39h

    Ne znam samo kako je cerka Nina mogla biti na sharani, s`obzirom da je bila na sahrani svoje majke u Arilju koja je bila isti dan u isto vreme kad i ocu. Nemoj da pricate neistine.

  • Pravda Vreme: 01.08.2013 21:29h

    Treba da vas bude sramota zbog vasih komentara...mesate politiku i oblacenje sa tragedijom. Ako nemate reci utehe za porodicu koja je dozivela taj uzas, bolje ne pisite nista. Kristina drzi se!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP