Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ISKOČIO KROZ PROZOR

Niški Spajdermen pobegao iz suda!

Autor: B. J. | 25.02.2014 - 07:40:00h | Komentara: 0

Policija već treći dan intenzivno traga za Danijelom Alimanovićem (22) nakon što 21. februara na spektakularan način pobegao sa saslušanja u Osnovnom sudu u Nišu, iskočivši kroz prozor sa visine od šest metara!

Prozor suda kroz koji je pobegao optuženi

Prozor suda kroz koji je pobegao optuženi

Alimanović je uhapšen zbog sumnje da je počinio nekoliko teških krađa. Posle saslušanja u tužilaštvu priveden je sudiji za prethodni postupak Osnovnog suda u Nišu koji je trebalo da odluči o pritvoru.


- Po predlogu tužilaštva, da mu se odredi pritvor, on je priveden sudiji za prethodni postupak. Posle obavljenog saslušanja čekao je u hodniku da sudija donese rešenje. Pitao je policajce koji su ga čuvali da ode do toaleta. Oni su ga sproveli do toaleta, ali pošto se nije pojavio, ubrzo ušli u kabinu i videli da ga nema i da je pobegao kroz prozor dimenzija 25 puta 25 centimetara. Ispod prozora pronađena je manja lokva krvi, pa se pretpostavlja da se povredio prilikom pada - kaže portparol Osnovnog suda u Nišu Ana Radivojević.

Gotovo je neverovatno kako je osumnjičeni uspeo da se provuče kroz tako maleni otvor, i to na visini od oko šest metara, odakle je skočio na beton. Alimanović je pao u neograđeni deo dvorišta ispred zgrade Palate pravde, odakle je pobegao u nepoznatom pravcu. U Osnovnom sudu je izdata naredba da se raspiše poternica za njim s obzirom da mu je određen pritvor.

- On se sumnjiči za nekoliko teških krađa – obijanje trafike, obijanje vozila i kamiona i krađu akumulatora, kao i pokušaj obijanja magacina trgovine „Idea“. Policija ga intenzivno potražuje na više lokaicja, kaže za naš list izvor blizak istrazi.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP