Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SASLUŠANI MALOLETNICI

„Nismo je silovali!“

Autor: N. N. T - J. P. - T. B. | 31.10.2012 - 07:02:00h | Komentara: 1

Novosadska policija saslušala je četvoricu maloletnika za koje se sumnja da su silovali T. B. (35) iz Černeja kod Novog Sada i oni su priznali da ih je žena oralno zadovoljavala u školskom dvorištu, ali da je nisu silovali već tvrde da je samovoljno pristala na sve, saznaje „Alo!”.

T. B. je u prijavi tvrdila da su je mladići tukli i bacili u jarak

T. B. je u prijavi tvrdila da su je mladići tukli i bacili u jarak | Foto: Shutterstock

Dvojica od četvorice tinejdžera na saslušanju u policiji priznali su i da su „zavlačili prste između nogu“. U lekarskom izveštaju, kako nezvanično saznajemo, kod T. B. su konstatovane povrede po telu.


Suprug: Odvukli je sa stanice

- Moja supruga je čekala poslednji autobus. Bilo joj je hladno, pa je ušla u kafanu da se malo zgreje. Tu su sedala četvorica momaka. Silovana je pre ponoći, a policija je u subotu dva sata posle ponoći došla u Čenej kako bi razgovarali sa mojom suprugom - priča muž oštećene

Nekoliko sati pre nego što će biti napadnuta žena se u svojoj kući posvađala sa suprugom, a sumnja se da je i između njih došlo do fizičkog kontakta, jer nije želeo da joj kupi crno vino kako bi “zalili” večeru.

O tuči i svađi u kući T. B, policiju je pozivom na broj „92” obavestila njena svekrva. Uplašena za svog sina kojeg je maltertirala T. B. majka je tražila da policija dođe i njenu snaju odvede u bolnicu. Kada je patrola stigla T. B. nije bila kod kuće, već je otišla u kafanu gde je upoznala četvoricu maloletnika.

- Svi smo malo popili i zatim smo otišli u dvorište škole kako bi se malo zabavili - ispričali su privedeni mladići. Na saslušanju u policiji negirali su da su je silovali i da su je tukli. Priznali su da ih je oralno zadovoljavala - objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.

Suroviju priču policiji je ispričala sama T. B. tvrdeći da su je mladići na sve naterali. Nije sporila da ih je upoznala u kafani i da su zajedno pili. Ona je u prijavi tvrdila da su je tukli i bacili u jarak.

Škola pored koje su tinejdžeri zlostavljali ženu

Škola pored koje su tinejdžeri zlostavljali ženu


„Pretili su da ukoliko ih ne zadovolji oni će je silovati i bolje da na sve samovoljno pristane”, ispričao je naš izvor iz policije.
Kako saznajemo, oštećena je priznala da se posvađala sa suprugom jer on nije želeo da kupi crno vino za večeru već je rekao da im je piće nepotrebno. U besu ga je napala i otišla od kuće.
Da je silovana i prebijena prvo je po povratku kući rekla svom suprugu i tražila da on pozove policiju što je i uradio. Prilikom dolaska patrola policije ju je zatekla da sedi ispred zgrade u kojoj živi sa suprugom i svekrvom. Istragom je utvrđeno da je žena imala seksualne odnose. Što se tiče policije ona je podnela krivičnu prijavu protiv četvorice maloletnika - dodaje naš sagovornik.
Poslednji komentari
  • Sasa Vreme: 01.11.2012 00:38h

    Nesto nema komentara na ovu noviju verziju price kao na onu prethodnu :) Izgleda da tu ipak nije bas sve crno ili belo...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP