Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KRVAVI OBRAČUN U RESTORANU „BAJKA“ NA KOŠUTNJAKU

Noćni čuvar ubo gosta u srce!

Autor: B. Jelovac | 28.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 3

Beogradska policija intenzivno traga za Zoranom Jolovićem (28) iz Sokolca u Republici Srpskoj, koji je u noći između subote i nedelje nožem usmrtio Nikolu Bukomirovića (31) i naneo teške telesne povrede Dragiši Čoloviću (41) u restoranu „Bajka“ u beogradskom naselju Košutnjak.

Beživotno telo  Bukomirovića, koji  se nakon primljenog  uboda oteturao do  toaleta, pronašla je  tek policija, koja je  izašla

Beživotno telo Bukomirovića, koji se nakon primljenog uboda oteturao do toaleta, pronašla je tek policija, koja je izašla na uviđaj | Foto: Vesna Lalić

Pošto je u restoranu bila proslava momačke večeri, u opštoj gunguli niko od gostiju, koji su videli tuču, nije primetio Bukomirovića, koji se držeći za grudi oteturao do toaleta, gde je pao i preminuo. Njegovo beživotno telo pronašao je tek jedan od policajaca prilikom uviđaja, kada je pokušao da otvori vrata toaleta.


Živeo iznad restorana


Odbegli Jolović, koji je radio kao noćni čuvar u „Bajci“, pobegao je pešice sa mesta tragedije, međutim, policija ne isključuje mogućnost da mu je negde u blizini bio parkiran automobil, bosanskih tablica koji i inače vozi. Od kako se razveo od supruge sa kojom ima jedno dete, on je kako saznajemo živeo u prostorijama koje se nalaze iznad restorana „Bajka“, a koje je preuredio u sobe.

- Žrtve su stalni gosti restorana, dok je odbegli Jolović po rečima vlasnika radio u „Bajci“ kao noćni čuvar i svi se odlično međusobno poznaju. Bukomirović i Čolović su i u subotu po podne seli u baštu restorana i proveli gotovo pola dana tu. U jednom trenutku su se posvađali sa Jolovićem, a potom je došlo i do tuče. Vlasnik restorana ih je zatim razdvojio, smirio i svu trojicu poslao kući. Međutim, Bukumirović i Čolović su se oko 22 sata te večeri vratila u „Bajku“ i seli u restoran sa dve devojke - kaže naš izvor blizak istrazi.

U restoranu je te večeri bilo više od 50 gostiju koji su prisustvovali momačkoj večeri, a usred gungule i preglasne muzike oko dva sata iza ponoći ponovo je došlo do tuče između pomenute trojke, koja je ovog puta bila i pod dejstvom alkohola. Dok su sevale pesnice, Jolović je u jednom trenutku izvukao nož i izbo Bukomirovića u predelu srca. Ubodeni mladić uhvatio se za grudi i oteturao se do toaleta, gde je pao, međutim, niko od gostiju „Bajke“ nije to ni primetio niti znao.

Policija traga za Zoranom Jolovićem, radnikom  „Bajke” koji je nakon svađe nožem usmrtio Nikolu  Bukomirovića, a teško ranio Dra

Policija traga za Zoranom Jolovićem, radnikom „Bajke” koji je nakon svađe nožem usmrtio Nikolu Bukomirovića, a teško ranio Dragišu Čolovića

U međuvremenu, Čolović i Jolović su obračun nastavili ispred restorana. Iako je Čolović na motoru kojim je došao u restoran imao zakačen nož, on nije stigao da ga upotrebi, jer ga je Jolović više puta izbo u stomak, dok je pokušao da se domogne svog dvotočkaša.

Jolović je potom pobegao pešice sa Košutnjaka, a šokirani vlasnik stavio je Čolovića u automobil i krenuo put Urgentnog centra, ali su ipak stali kod obližnje ambulante Hitne pomoći čiji lekari su ranjenom spasli život, a potom pozvali policiju. Gosti „Bajke“ su inspektorima naveli da je bila „neka tuča”, a tek kada je jedan od policajaca pokušao da uđe u toalet otkriveno je da se iza vrata nalazi beživotno telo Bukomirovića.
Poslednji komentari
  • nn Vreme: 28.10.2013 11:39h

    Zarkovo puno tih baraba iz Sokolca!

  • aki Vreme: 09.11.2013 01:24h

    bukumirica,ne bukumirovica,proverite prvo nego sto napisete kad vec stavljate puno i me i prezime

  • ANA Vreme: 26.12.2013 20:30h

    Kazete da su zabranjeni komentari loši,a ovaj citalac naziva ljude sa Sokoca barabama.Kao prvo da vam nije nas ne bi vam imao ko raditi za sitnu lovu.Trebali smo pustiti kad su ginuli nači očevi da Muslimani vas prem pregaze Drinu i Beograd.Sram vas bilo,ali i ovo redakciju i ovaj momak je nečije dijete i Sokolac ga podržava jer nije ubica.A brinite se ko vam je u Beogradu od vaših i šta rade,evo vidi se iz ovog slučaja,mafija sve.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP