Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PRIVEDENE DVE OSOBE

Nova hapšenja u akciji "Grom" u Trsteniku

Autor: RTS | 12.12.2013 - 12:02:00h | Komentara: 0

Dve osobe privedene u nastavku akcije "Grom" u Trsteniku. Policija pronašla laboratoriju za proizvodnju marihuane, zaplenila oko 500 saksija, dve ručne bombe, 36 grama marihuane razbacane po prostoriji i džak sa marihuanom težak 540 grama.


pokrivalice

U nastavku akcije "Grom", na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak Višeg suda u Kruševcu, pripadnici policijske stanice u Trsteniku su prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi M.V. (1977) iz okoline Trstenika, pronašli laboratoriju za proizvodnju marihuane.
Tom prilikom zaplenjene su dve ručne bombe, oko 500 saksija od kojih je polovina bila sa humusom, ventilatori, grejna tela, lampe i filteri, 36 grama marihuane razbacene po prostoriji kao i džak sa marihuanom težine 540 grama.
Izvršen je i pretres stana S.V. (1975) iz okoline Trstenika, nevenčanog supruga M.V. U stanu je pronađeno 110 metaka i dve lovačke puške koje su držane bez odobrenja nadležnih organa.
Zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga i nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i promet oružja i eksplozivnih sredstava, Više javno tužilaštvo u Kruševcu odobrilo je meru zadržavanja u pritvoru M.V. (1977) i S.V. (1975).

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP