Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

GAŽENJE MARIJE MILEŠIĆ

NOVI SAD: Uhapšeni pomagači Gorana Šarca!

Autor: N. N. Travica | 16.12.2014 - 19:00:00h | Komentara: 0

Novosadska policija, u saradnji sa policijom u Sremskoj Mitrovici, uhapsila je tri osobe, zbog sumnje da su pomogle Goranu Šarcu (32) posle krivičnog dela, počinjenog 1. decembra ove godine.

Osumnjičeni je automobilom udario Mariju Milešić (28), koja je preminula od povreda, a zatim je pobegao sa lica mesta. Stravična saobraćajna nesreća se dogodila na novosadskom Somborskom bulevaru.

Goran Šarac

Goran Šarac | Foto: MUP Novi Sad

 Osumnjičeni  N. K. (32), D. V. (41) i P. R. (39), iz Sremske Mitrovice, terete se da su isekli u delove "džip čiroki" kojim je Šarac udario Novosađanku Mariju Milešić na Somborskom bulevaru, a zatim pobegao sa lica mesta.  Sumnja se da su isečene delove vozila prodali topionici kako bi prikrili tragove krivičnog dela.

Uz krivičnu prijavu koja ih tereti za krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, sva trojica biće dovedena na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.
Policijska uprava u Novom Sadu i dalje traga za Goranom Šarcem, osumnjičenim da je 1. decembra, oko 17.45, na Somborskom bulevaru, na obeleženom pešačkom prelazu, ovim vozilom udario Novosađanku Mariju Milešić, a zatim pobegao sa lica mesta. 
Policijska uprava u Novom Sadu poziva građane koji imaju bilo kakve informacije o osobi sa fotografije ili o vozilu za kojim se traga da se jave, pozivom na brojeve telefona: 064 892 4149 ili 192. 
Pored policijske uprave u Novom Sadu za Šarcem traga i Hrvatska policija, na osnovu poternice izdate od strane Županijskog suda u Rijeci. Na poternici Hrvatskog MUPa navodi se da je "osoba naoružana, izrazito opasna i sklona pružanju otpora". 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP