Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POMAK U ISTRAZI

NOVI TRAGOVI: Tijanin telefon lociran na 15 kilometara od srpske granice s Mađarskom!

Autor: Kurir | 04.08.2014 - 15:29:00h | Komentara: 0

Signal mobilnog telefona Tijane Jurić u petak je lociran na 15 kilometara od mađarskog graničnog pojasa, objavio je Kurir.

Nestala devojčica: Tijana J.

- Prvi put telefon je lociran na dva kilometra od granice s Mađarskom, u Srbiji. Međutim, aparat je, po poslednjim informacijama koje imamo, sada na teritoriji susedne države – otkriva izvor iz istrage.

Kako navodi, ključno je pitanje da li je telefon uopšte kod devojčice.
- Ne možemo da isključimo mogućnost da je, primera radi, bačen negde u vodu ili da mu je izvađena baterija, što predstavlja problem – objašnjava izvor ovog lista.
Kobna greška, po njegovom mišljenju, napravljena je prvog dana.
- Propust je napravio tužilac prvog dana. Policija od njega dobija odobrenje za lociranje, ali tog dana se držao zakona, koji kaže da treba da prođe 24 sata pre izdavanja naloga za praćenje. To jeste po zakonu, ali uvek postoji mogućnost da se takve stvari ubrzaju – objašnjava naš izvor.
On nije mogao da kaže da li će policiji od velike pomoći biti otisci pronađeni na Tijaninom veštačkom noktu na mestu gde se devojčici izgubio svaki trag.
- Na noktu postoje dva vidljiva otiska. Ali, pošto je tuda prošlo mnogo meštana, postavlja se pitanje da li ih je neko dirao pre policije ili ne. To će pokazati analiza DNK. Moguće je da ju je otmičar uhvatio za prste, pa joj otkinuo nokat, a da je drugi otisak ostao od neke drugarice. Možda su oba otiska napravile njene drugarice – kaže naš izvor.
U potrazi za Tijanom privedene su i podvrgnute poligrafskom ispitivanju sve osuđivane osobe s teritorije Bajmoka i Subotice. Privođenje je urađeno na zahtev UKP, a kako saznajemo, ni ovo nije mnogo pomoglo da se ustanovi šta se desilo s devojčicom.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP