Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NEVEROVATNO!

Novosadski policajac ukrao 30.000 evra, pa ih izgubio na kocki!

Autor: N. N. Travica | 12.11.2013 - 18:11:00h | Komentara: 0

Novosadska policija uhapsila je svog kolegu Jovana M. (53), rukovodioca grupe za uviđaje u Policijskoj upravi za Novi Sad, koji se sumnjiči da je ukrao 30.000 evra koje su se nalazili u dokaznom materijalu u slučaju ubistva Imrea Pala (75), u avgustu ove godine u Baču. Policajac se sumnjiči za zloupotrebu službenog položaja, a kako “Alo!” nezvanično saznaje, proveravaju se saznanja da je novac izgubio na kocki.

Jovan je nakon hapšenja priznao da je uzeo novac, ali je naveo da ih je potrošio, ne precizirajući na šta, i dodao da nema odakle da ih vrati.

Hapšenje

Jovan M. uhapšen zbog krađe 30.000 evra | Foto: Shutterstock

 - Telo Imrea Pala (75), koji je ceo radni vek proveo u Nemačkoj, nađeno je 9. avgusta ispod betonske ploče u septičkoj jami u dvorištu kuće. Zbog ubistva je uhapšen Dragan Nikolić (53) i kao saučesnici njegov sin Stanimir Nikolić (36) i maloletni K.B. (17). Njih trojica su tražila novac u Palovoj kući kada se on vratio iz komšiluka i kako je odbio da im kaže gde su pare, pucali su u njega, a potom ga mrtvog sa tegovima oko nogu bacili u septičku. Iz kuće su odneli svega hiljadu evra, a policija je tokom uviđaja pronašla u Palovoj šupi čitavih 33.000 evra. Osumnjičeni Jovan, kao rukovodilac za uviđaje, bio je zadužen da stavi novac u sef u svojoj kancelariji gde se do okončanja istražnih radnji čuvaju dragocenosti koje mogu da posluže kao dokazni materijal - kaže naš izvor.

Da novca nema u sefu otkriveno je tek kada se Palova ćerka pre javila i najavila da će doći u novosadsku policiju da preuzme stvari koje su odnete iz kuće njenog oca tokom uviđaja, između ostalog i pomenuti novac. Jovan je pokušao na sve načine da izbegne dolazak na posao toga dana, a u Policijskoj upravi ubrzo je ustanovljeno da u sefu nema cele sume te da nemaju gotovo ništa ni da vrate.
- Jovan je ubrzo došao na posao i ispričao da je oduzeti novac potrošio i da ga vratiti ne može. Nakon što je priznao krađu, njemu je određen pritvor i tužilaštvo ga tereti za zloupotrebu položaja – objašnjava naš sagovornik, dodajući da je to bruka za celu novosadsku policiju, gde je Jovan proveo svoj radni vek.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP