Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

OBRT U ISTRAZI

Nož sevnuo posle "ferke" zbog tuče iz mladosti

Autor: B. Janačković | 05.05.2014 - 13:40:00h | Komentara: 0

Miloš B.(23) iz Niša uhapšen je zbog sumnje da je 2. maja oko 5 časova nakon tuče nožem pokušao da ubije svog sugrađanina Marka M.(29). Za pokušaj ubistva prvo je bio osumnjičen Dušan S, jer je ubodeni mladić davao razliite verzije pomenutog događaja ali je policija nakon sprovedene istrage uspela da dođe do pravog krivca za ovo krivično delo.

Napao suprugu  od koje se razvodi, a njen prijatelj je odbranio nožem

Napao suprugu od koje se razvodi, a njen prijatelj je odbranio nožem | Foto: Shutterstock

 - Marko B. je sa drugom U.B. došao „audijem A6“ na žurku u jednu kuću u Kruševačkoj ulici u naselju Brzi Brod. Još na ulazu se susreo sa Milošem B. gde je posle kraće rasprave došlo do čarke. Marko ga je pitao da li se seća kako ga je tukao dok je bio mali, pa mu je ovaj ponudio da sada odmere snage. Izašli su na licu i razmenili nekoliko udaraca. Miloš B., koji radi kao obezbeđenje u jednom kafiću, Marku je zadao udarac i oborio ga na zemlju, nakon čega je ovaj iz automobila izvadio nože - priča naš izvor blizak istrazi. Milošu se isprva učinilo da je u pitranju palica na rasklapanje, poznatija kao „vaspitač“, pa je rukom pokušao da se odbrani od napada, ali dobio dva lakša uboda u podlakticu i rame.

- Kada je video da napadač ima nož, uhvatio ga je za ruku, oduzeo mu nož i ubo ga u donji deo leđa dva puta. Povređenog Marka su potom ubacili u audi a drug sa kojim je dođšao da je odvezao u bolnicu i pobegao. Ubodeni mladić je policiji davao kontradiktorne informacije, a čak nije želeo da ispriča ni gde je povređen, tako da su operativci krenuli da razmotavaju klupko i na kraju došli do Miloša B. koji je sve priznao i pred tužiocem i pokazao mesto gde je u isušenom koritu potoka u Brzom Brodu sakrio nož - kaže naš sagovornik.
Dušan S, koji je prvobitno bio osumnjičen za pokušaj ubistva imao je na svojoj odeći krvave tragove što ga je dovelo u vezu sa krivičnim delom, ali se kasnije ispostavilo da je on podizao i ubacivao u kola ranjenog mladića i da se tu uprljao krvlju. On je bio zadržan do 48 sati ali je pušten da se brani ca slobode. 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP