Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UHAPŠEN

Nožem na dedu zbog unuke

Autor: B. J. | 20.02.2013 - 08:02:00h | Komentara: 1

Policija je juče u Boru uhapsila Igora Dž. (30), osumnjičenog da je 8. februara nožem nasrnuo na Nišliju Hristivoja M. (74), koji je hteo da zaštiti unuku A. S. od maltretiranja.

Od uboda  ga sačuvao  kaput

Od uboda ga sačuvao kaput

Starac je na svu sreću prošao samo sa lakšim povredama jer ga je od ozbiljnijih uboda zaštitio zimski kaput, a nakon tri dana koje je proveo u Kliničkom centru u Nišu pušten je na kućno lečenje. Do incidenta je došlo kada je Igor, inače iz sela Držanovac kod Doljevca, došao u niško selo Čečina da bi se raspitao za Hristivojevu unuku D. S. (15), koja mu se dopadala.

Kada je saznao da ona nije kod kuće, počeo je da se udvara njenoj starijoj sestri A. S. Nakon toga, počela je rasprava, a devojku je potom počeo i da maltretira i preti joj nožem. Tada se umešao Hristivoje, rekavši mu da ode. Razjareni mladić zatim ga je napao i pobegao. Niška poliicja odmah je raspisala poternicu, a organi reda iz Bora juče su mu stavili lisice na ruke.
Poslednji komentari
  • Bratanac Vreme: 20.02.2013 11:57h

    Na žalost sve se to događalo dok je otac devojčice bio na samrti u bolnici i jadnik preminuo 2 dana kasnije. Uhapšeni je Rom i pre napada je pokušao da otme D.S koja je uspela da mu pobegne posle škole i sakrije se kod drugarice. Inače je porodica posle smrti oca ostala bez ikakvih primanja i bilo bi lepo da mediji i država otprate sudbinu ovih devojčica, jer im je i majka teško bolesna.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP