Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NASILJE KOD ALEKSINCA

Nožem na montere zbog isključenja struje!

Autor: B. Janačković | 16.10.2014 - 09:33:00h | Komentara: 0

Otac i sin, S.Đ. (57) i M.Đ. (27) iz sela Subotinac kod Aleksinca privedeni su u policiju jer su fizički nasrnuli na tročlanu ekipu Elektrodistribucije koja je u 9.30 časova došla da im isključi struju zbog duga od 17.500 dinara prema „EPS snabdevanju“.

Struja

Foto: Zoran Ilić

Razdvojili su ih policajci koji su obezbeđivali montere zbog ranijih napada u tom domaćinstvu. M.Đ. je u jednom trenutku iz kuće doneo nož i ponovo nasrnuo na radnike ED, ali su ga policajci pravovremeno savladali pa su teže posledice izbegnute.

- Osim duga „EPS Snabdevanju" od 17.500 dinara, oni duguju i „Jugoistoku“ 1,25 miliona dinara. Do sada je bilo više pokušaja da im se isključi struja ali oni to nisu dozvoljavali uvek se fizički obračunavajući sa elektromonterima.
Problematična porodica, pored spomenutog duga za domaćinstvo, duguje i 122.000 dinara za lokal u vlasništvu S.Đ protiv koga je podneto samo u toku ove godine pet prekršajnih prijava, a od 2007. godine on čak sedam puta nije dozvoljavao isključenje. Pored toga, bila su i dva samopriključenja na mrežu - saopšteno je iz „Jugoistoka“.

„Jugoistok“ je najavio krivične prijave protiv napadača kojima je nakon privođenja ipak iskjlučena struja i u domaćinstvu i u lokalu.

-Najoštrije osuđujemo svaki pokušaj napada na radnike. Ne sme se dozvoliti da stradaju ljudi koji rade danonoćno kako bi obezbedili nesmetano snabdevanje elekričnom energijom - saopšteno je iz „Jugoistoka“.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP