Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

DARKO KOSTIĆ (39) ISPRIČAO KAKO JE NAMAMIO 14-GODIŠNJU IVANU PODRAŠČIĆ

Obećao joj pirsing, a odveo je u kuću strave!

Autor: D. Ćuruvija- E. Sadiku | 04.10.2014 - 07:02:00h | Komentara: 3

Sudija Višeg suda Raša Janković odredio je preksinoć Darku Kostiću (39) pritvor do 30 dana zbog opasnosti od bekstva, bojazni da bi puštanjem na slobodu uticao na svedoke, kao i zbog opasnosti da bi mogao ponoviti izvršenje krivičnog dela.

Kuća u kojoj je  Kostić silovao i  ubio Ivanu i  silovao Kristinu

Kuća u kojoj je Kostić silovao i ubio Ivanu i silovao Kristinu | Foto: Oliver Bunić

Prethodno on je policijskim inspektorima do detalja ispričao kako je silovao, pa ubio Ivanu Podraščić (14) iz Batajnice. „Nisam hteo da ubijem Ivanu, ali me iznervirala što se jako drala dok smo vodili ljubav, pa sam je udario jako pesnicom i polomio joj vilicu. Međutim, ona je i dalje vikala, pa sam je udario ašovom“, ispričao je monstrum.


Hronologija
- 29. jul - Ivana otišla od kuće
- 31. jul - Darko Kostić ubio Ivanu
- 9. avgust - Ivanina porodica
prijavila njen nestanak policiji
- 29. septembar - Kristina Kovačević
prijavila policiji da ju je silovao Kostić
- 1. oktobar - uhapšen Kostić
- 2. oktobar - policija
našla Ivanino telo

Nesrećna devojka je prema njegovim rečima tada izgubila svest.


- Davao sam joj veštačko disanje i udarao je po licu, ali se nije mrdala. Jako sam se uplašio, pa sam je zamotao u ćebe i iskopao rupu u dvorištu u koju sam je zakopao. Onda sam otišao kod rođaka, a sledeći dan sam se vratio u Rakovicu. Nikom nisam rekao šta sam napravio - ispričao je Kostić (39) i dodao da se u Ivanu zaljubio čim je video i da je učinio sve da je osvoji.


- Upoznao sam je preko moje tadašnje devojke Snežane. Dopala mi se na prvi pogled, ali me ona nije htela. Onda sam joj rekao da će joj moj drug uraditi pirsing koji je htela, pa smo se 31. jula našli na Petlovom brdu. Odveo sam je u kuću u Rakovicu i onda je pristala da vodi ljubav sa mnom, ali je počela da viče, pa sam je izudarao - objasnio je Kostić, koji isprva nije priznavao da je ubio Ivanu, ali se predomislio kada je policija pronašla telo devojčice.
Kostić je, inače, odmalena bio sklon kriminalu, a poznat je i kao višegodišnji narkoman.

Darko  Kostić (39)

Darko Kostić (39)
- Živeo je i odrastao u Dalmatinskoj ulici u Beogradu i išao je u OŠ „Starina Novak“ i već tada je pokazivao sklonost ka kriminalu. Krao je od svojih dragara, a učenici su ga zbog toga više puta pretukli. U maju ove godine je izašao iz zatvora, a kao mesto prebivalište je naveo lažnu adresu u centru grada - navodi izvor našeg lista blizak istrazi.

OVDE možete pročitati šta je monstrum ispričao tužiocu.

Oko Kostićevog šteka mrtvi psi i mačke
Kako „Alo!“ saznaje, pretragom terena oko kuće u Rakovici u koju se Kostić bespravno uselio pronađeno je više pasa i mačaka.


- Policija i dalje pretražuje teren koji je jako nepristupačan zbog blizine rakovičkog potoka i obraslog šiblja. Zasad nema indcija da je u toj kući ubio još nekoga, ali sumnjamo da ima veze i sa drugim nerasvetljenim slučajevima silovanja. Inače, Kostić je poznat kao narkoman, a Ivanu je upoznao kada je išao u Batajnicu da nabavi drogu. Tamo je upoznao tadašnju devojku Snežanu, koja je pod ingerencijom Centra za socijalni rad, odnosno pod njenim pojačanim nadzorom. Roditelji su joj razvedeni i kada je majka saznala da se zabavlja sa Kostićem, zabranila joj je da se viđa sa njim i jedno vreme joj nije dozvoljavala da izlazi iz kuće. Snežana je, prema nekim inforamcijama, bila u nekom domu, ali je tokom letnjeg raspusta bila kod kuće i tada se upoznala sa Kostićem - navodi izvor „Alo!“.

Ivanina porodica opuštena
Otac Drago i majka Nada Podraščić i dalje ne prihvataju da je leš koji je pronađen u kući na Petlovom brdu zapravo njihova ćerka Ivana. Niko od njih nije želeo da komentariše, osim Ivaninog brata Srećka, koji nam je otvorio vrata i rekao da ništa još uvek ne zna i delovao je prilično smireno.
- Još uvek nismo dobili nikakve informacije. Kažem vam da i dalje ne verujemo u to da je Ivana mrtva. To je prosto nemoguće - rekao je Srećko Podraščić, prelistavajući sportske strane u novinama. Majka Nada nasmejala se kada su je fotoreporteri slikali, ali nije želela da daje nikave izjave!

Poslednji komentari
  • Bora Vreme: 04.10.2014 09:57h

    ZA TAKVE TREBA PONOVO STAVITI U VUNKCIJU ,,GOLI OTOK,, BEZ VODE I HRANE I POLAKO IZUMIRE TAKVI NE TREBA VISE SETATI NASIM ULICAMA,,

  • Ne verujem Vreme: 04.10.2014 14:02h

    Jadno dete,ne mogu ni da zamislim njene muke i strah ali roditelji i uopste cela ta njena porodica mi nije jasna nimalo.Prijavljuju nestanak posle 10 dana sa pricom i ranije je bezala od kuce,nje nema 2 meseca i sad kad pronalaze njen les oni ne veruju da je to ona!!!Ko je sve danas roditelj...

  • sloba Vreme: 05.10.2014 09:22h

    nisu ti jasni roditelji jer citas clanke senzacionalistickih novina koja bi sve dali za malo krvi i ljudskog bola,jel bi ti mogao-la da poverujes da jedno od tvoje dece vise nema i nikad nece vise biti?ja ne bi sigurno a ne bi mogao ni niko normalan.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP