Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

BORILA SE SA DEPRESIJOM

Obesila se o gredu u oboru!

Autor: Telegraf | 18.06.2013 - 12:44:00h | Komentara: 0

Pokojna Stanica Milošević (62) već duže vreme se lečila od depresije, zbog čega je u oktobru prošle godine pokušala da izvrši samoubistvo vešanjem, ali ju je tada spasio sin.

Vešala

Ilustracija | Foto: Shutterstock

Stanica Milošević (62) iz Petrovca na Mlavi, izvršila je samoubistvo vešanjem, obesivši se o gredu krova u oboru, u svom dvorištu u Ulici srpskih vladara.

Beživotno telo žene pronašao je njen sin, koji je odmah nazvao Hitnu pomoć, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt.
- Uviđajem na licu mesta, utvrđeno je da je Stanica izvršila samoubistvo vešanjem, tako što je jedan deo konopca zavezala za drvenu gredu krova obora, a drugim krajem napravila sebi omču oko vrata i njenim zatezanjem izvršila samoubistvo. Pregledom tela, na vratu su uočene brazde od zatezanja konopca, bez tragova nasilne smrti izazvane od strane drugog lica, zbog čega istražni sudija Višeg suda u Požarevcu nije naložio sudsko-medicinsku obdukciju – kažu u istrazi.
Pokojna Stanica već duže vreme lečila se od depresije, zbog čega je u oktobru prošle godine pokušala da izvrši samoubistvo vešanjem, ali ju je tada spasio njen sin. Nakon toga, provela je dve nedelje na odeljenju neuropsihijatrije požarevačke Opšte bolnice.
Njeno samoubistvo osmo je po redu na području Policijske uprave Požarevac od početka godine, od kojih je pet izvršeno vešanjem i po jedno pucanjem u glavu, trovanjem lekovima i utapanjem u reci.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP