Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

GRIZLA GA SAVEST ZBOG UBISTVA DEVOJČICE

Obesio se kozar ubica!

Autor: S.M. | 15.05.2013 - 16:08:00h | Komentara: 1

Radoslav Marinković (69) iz Dedine kod Kruševca, koji je 8.januara hicima iz pištolja ubio Danijelu Milićević (42) i njenu ćerku Milicu (6) obesio se u ponedeljak uveče u bolničkoj sobi u Centralnom zatvoru u Beogradu. Njegov sin će preuzeti Radoslavljevo telo a sahrana će se obaviti u četvrtak na seoskom groblju u Dedini, koje se nalazi na samo 200 metara od kuće Marinkovića.

Radoslav Marinković

Radoslav Marinković

Radoslav Marinković se nalazio u Centralnom zavodu zbog neuropsihijatrijskog veštačenja koje je naložio istražni sudija. Obdukcija pokojnog Marinkovića je urađena a rezultati obdukcije će pokazati da li se sam obesio ili mu je neko u tome pomogao.

U dvorištu porodice Marinković zatekli smo suprugu Živku.

- Sin i zet su otišli u Beograd da preuzmu telo. Neću ništa da pričam za novine jer ste od njega napravili monstruma a nije bilo tako. Oni su se rvali oko pištolja koji je opalio. Nemam komentar - kratko nam je kazala Živka.
U stanu u ulici Gavrila Principa 14, na čijim vratima su zalepljene Danijelina i Miličina umrlica, zatekli smo sina Darka (21) koji tu živi sa mlađim bratom Stefanom.

Umrilica ubice

Umrilica ubice

- Deda mi je rekao da se monstrum ubio. Stigla ga je Božja kazna - rekao je Darko. Radoslava Marinkovića, poznati odgajivač rasnih koza, pucao je na Danijelu Milićević, sa kojom je bio u vezi, i njenu ćerku Milicu na stepeništu zgrade u ulici Gavrila Principa 14 u naselju Prnjavor 2. Danijela je umrla na putu do bolnice od rana nanetih hicima iz pištolja dok je devojčica preminula na licu mesta jer je metak pogodio direktno u srce. Milosavljević je u prvoj izjavi pred istražnim sudijom rekao da je devojčicu pogodio slučajno.
 
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 16.05.2013 16:53h

    zasto su u bollnici dozvolili da se obesi?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP