Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MONSTRUOZNA PRIČA IZ DRAŽEVCA

Obesio štene
šarplaninca u šumi!
(UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Autor: Slađana Stepanović | 01.04.2013 - 17:47:00h | Komentara: 10

Meštani sela Draževac, kod Obrenovca, juče su bili svedoci monstruoznog prizora! Još uvek nepoznati počinilac obesio je štene šarplaninca o drvo u šumi! Iako je upoznata sa slučajem, policija još uvek nije uklonila leš psa.

ss

Monstruozan prizor u šumi kod Draževca

Prema rečima očevica Marije Jevtić, ubijeni pas je bio u privatnom azilu dok ga nije usvojio jedan meštanin Draževca, koji za sada ne želi da komentariše ovaj slučaj, iako pas nije pronađen kod njega.

Vesna Grubić, vlasnica privatnog prihvatilišta za pse pozvala je policiju, koja ju je prebacila na komunalnu, ali niko ništa nije hteo da uradi, sve dok ih devojka iz Nemačke, koja finansira azil nije pozvala.
- Onda su besno izašli na uviđaj, pri tome ne slikajući ništa, niti su skinuli jadnog psa, koji i dalje visi.Vlasnica azila zna kome je dala psa, ali osoba kod koje treba da bude negira priču iako pas nije pronađen kod njega. Sliku je slikala Vesnina ćerka. Ovo je strašno koliko monstruoznih iživljavanja nad životinjama ima - istakla je za "Alo!" Marija Jevtić.

Ćerka vlasnice azila nam je potvrdila priču.

- Kada sam juče išla po hleb, čula sam grupu muškaraca koji su pričali da je

P. N. obesio psa u šumi. Otišla sam u šumu, pronašla to mesto i slikala. Sto posto sam sigurna da je on to uradio, jer ga poznajem - potreseno je objasnila.

U iščekivanju policijske istrage, čekaju se opširnije informacije.

Poslednji komentari
  • oktar Vreme: 01.04.2013 18:37h

    ko god je ovo uradio ruka mu se osusila.

  • coka Vreme: 01.04.2013 18:55h

    POCNITE VEC JEDNOM DA HAPSITE TE PSIHOPATE STO VESAJU, SEKU, NABIJAJU NA KOLAC, TRUJU....STAVITE IM SLIKE U NOVINE, I NE STITITE IH INICIJALIMA. ZAR OVAJ MANIJAK NIJE ZA DUGOGODISNJI ZATVOR I LECENJE? OD OVAKVIH I ZIVOTINJE I LJUDI DRHTE OD STRAHA.

  • jelka bunčić Vreme: 01.04.2013 18:59h

    Hoće li već jednom da odgovaraju ti monstroumi što ubijaju te jadne životinje ,odakle mu pravo da bude sudija i dželat ???? Možda zato što naša policija i sudstvo apsolutno se podsmehuju takvim situacijama još ako naletite na nekog sa sela pa to je njima normalno zaklati odrati i slično ,pa to je samo pas !!!! Horor je postala ova naša Srbija na žalost !!!!

  • uzas Vreme: 02.04.2013 02:45h

    Obe ruke mu se osusile!!! Idiot.

  • Karudijan Vreme: 02.04.2013 12:23h

    Pa jel ova država ima zakone? Tog indijanca što je obesio ovog psa treba odmah staviti na društveno koristan rad da okopava državne njive ili da radi u gradskoj čistoći jedno dve godine za dzabe pa da vidim da li će da mu padne na pamet ponovo nešto slično. Država treba da iskoristi ovakve spodobe da joj besplatno nadniče i gotova stvar. Ne treba mu zatvor da troši pare za hranu državi da ima sva tri obroka nego lepo ujutru na posao u 6h pa do15h na "arbeit" pa kad ne bude mogao da savije prste od žuljeva e onda će se valjda opametiti. Uh što nisam vlast na mesec dana kako bi ih sve sredio!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP