Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MLADIĆ IZ LAJKOVCA TEŠKO POVREĐEN U TUČI

Obezbeđenje brutalno pretuklo mladića, lekari mu spasli život

Autor: G. Đorđević | 23.10.2014 - 07:02:00h | Komentara: 5

Pripadnici valjevskog preduzeća za obezbeđenje „Dekapolit“ već šest meseci na najbrutalniji način, pesnicama i nogama, zavode red po lajkovačkom kafićima i kafanama, a njihova najnovija žrtva bio je 21-godišnji Nemanja J. iz Lajkovca, koga su revnosni čuvari prošle subote bukvalno polomili od batina i on se sada nalazi u Kliničkom centru Srbije u vrlo teškom zdravstvenom stanju!

Nemanji J. (21) pukla jetra zbog čega je operisan

Nemanji J. (21) pukla jetra zbog čega je operisan

Sve se dogodilo ispred noćnog klubu „Imola“, nekadašne kafane “Golf”, dva sata posle ponoći, gde je nakon bezazlene svađe, prema priči očevidaca, Nemanja dobio teške batine, od kojih mu je pukla jetra, zbog čega je operisan u beogradskom Kliničkom centru.


Kako je za „Alo!“ izjavio jedan od svedoka brutalne tuče, koji je iz straha želeo da ostane anoniman, sve je počelo kada je B. N., još jedan gost kafane, u pripitom stanju počeo da dobacuje muzici. Kada je obezbeđenje prišlo da interveniše, nekoliko mladića iz njegovog društva reklo im je da B. N. nije sklon incidentima i da je samo malo više popio. Ipak, jedan član obezbeđenja udario je njegovog druga J. P., koji je odmah pozvao policiju, a potom s društvom izašao pred kafanu.

- Dok su čekali policiju u bašti noćnog kluba u jednom automobilu, obezbeđenju iz „Imole“ stigli su ortaci koji „čuvaju red“ u kafani „Lajkovačka noć“, a onda je nastao pravi pakao. Bez ikakve najave, sedam pripadnika valjevskog obezbeđenja počelo je da pesniči i šutira mladiće, koji nisu imali nikakve šanse da se odbrane. Najgore je prošao Nemanja, koji je na zemlji ostao da leži u besvesnom stanju - priča naš sagovornik.

Mladić iz Lajkovca teško povređen u tuči

Mladić iz Lajkovca teško povređen u tuči


U urgentni centar valjevske bolnice povređenim mladićima ukazana je prva pomoć i svi su pušteni kućama sa nalazima u kojima je pisalo da su zadobili lakše telesne povrede. Međutim, po dolasku kući, pretučenom Nemanji bilo je sve gore, pa su ga roditelji odveli u dom zdarvlja u Lazarevcu, odakle je hitno prebačen u beogradski Klinički centar.

- Od subote po podne on se nalazi pod budnim okom lekara, koji su mu bukvalno spasli život - tvrdi izvor „Alo!“.
Pored četvorice mladića, prema rečima našeg sagovornika, u subotu ujutru batine su dobile čak i dve devojke.
- Na udaru pesnica momaka iz Valjeva zapravo su se našli svi koji su te noći bilo šta rekli - objašnjava on.

Oni batinaju, a policija ćuti!

Kako nam je rekao anonimni izvor, pripadnici valjevskog obezbeđenja pretukli su u poslednjih pola godina najmanje 20 mladića iz Lajkovca. Policija ni u jednom od ovih slučaja nije intervenisala. Milan J., otac povređenog Nemanje, odlazi svaki dan u posetu sinu i, kako nam je rekao, njemu je sada mnogo bolje, a lekari kažu da mu život više nije ugrožen. On sumnja da su lekari Hitne pomoći u Valjevu iz straha od osvete jednostavno prećutali težinu povrede koju je njegov sin zadobio u subotnjem batinanju.

Poslednji komentari
  • kengur Vreme: 23.10.2014 09:11h

    naravno da policija nece reagovati, ne samo u valjevu vec ni direktor policije veljovic, njega odavno vec ne zanima sta policija radi u srbiji.

  • Marko Vreme: 23.10.2014 14:06h

    Nije to problem samo u Lajkovcu,nema vikenda u Valjevu da nekome ne polome nesto....

  • sumadinac Vreme: 23.10.2014 14:38h

    E Srbijo, decko ni kriv ni duzan da premine od batina.. cccc Ovim likovima je zabranjenou Valjevu d aobezbedjuju lokale pa dosli u Lajovac sda zavode red,a policija ne sme da pisne... Banana drzava!!! p.s. Sto pre se oporavi Neco!!

  • valjevac Vreme: 23.10.2014 17:15h

    Zasto sre gradjane sami ne organizuju i nepobiju tu stoku ali bukvalno da ih pobiju.Nedaj boze da su nekog mog popreko pogledali,prvo vlasnika pa redom bi likvidirao.Sto Alo nije imena svih aktera te kriminalne grupe napisao pa da se krene u akciju,kako su oni tukli tako bi i oni bili likvidirani.Molim vas dajte u sledecim izdanjima imena te kriminalne gruupe zajedno sa vlasnikom

  • Ana Vreme: 25.10.2014 19:55h

    Red bi bio da ih pohapse sve!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP