Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

INCIDENT U NIŠU

Obezbeđenje tuklo devojke i momka, policija "zažmurila"

Autor: juznevesti.com | 28.10.2014 - 14:00:00h | Komentara: 0

Dok posetioci sinoćnog koncerta na Niškom sajmištu tvrde da je obezbeđenje vukući po podu tuklo jedan par i drugu devojku ošamarilo, vlasnik "S. B. Security" kaže da su oni izbačeni "hvatom za nadlaktice i pali ispred ulaza".

Saobraćajka

Policija došla na lice mesta | Foto: Rajko Ristić

Svađa nekoliko devojaka i članova privatnog obezbeđenja počela je ispred toaleta u hali, za vreme koncerta benda "Goblini".
- Stajala sam u redu ispred muškog WC-a, ne da bih ušla u njega, već da vidim kakva je situacija jer je ispred ženskog bila gužva. Tu je čekao i moj momak. Čovek iz obezbeđenja je prišao i rekao da ne smem da stojim tu. Rekla sam da momku pravim društvo i da neću da se sklonim - priča J. S.

Priznaje da mu je odgovorila drsko, ali ne ni uvredama, ni psovanjem.


- Ne psujemo, prosto, nismo takvi ljudi. Rekao mi je: "Još si tu!" i stegao me za ruke i vukao me. Moj momak je hteo da me zaštiti, četvorica su skočila na njega i počela da ga tuku. Ja sam htela to da sprečim, pa su oborili i mene i izgurali nas napolje - priča ona.

Vlasnik firme "S. B. Security" Boban Simeonović kaže da su "cure bile pijane, naduvane ili šta već" i da su želele da uđu u muški WC. Obezbeđenje im to nije dozvolilo i navodno ih je samo upozorilo, na šta su one odgovorile provokacijama, "počele da psuju i pljuju po njima".

Posle toga su, tvrdi on, momka i devojku napolje izvela samo dva čoveka, i to "hvatom za nadlaktice".

-Izvukli su ih napolje uz njihovo veliko opiranje, psovanje, momak doziva drugare upomoć, i onda su pali ispred ulaza da bi posle od toga rekli da su udarani i šutirani - kaže Simeonović.

Međutim, svedoci pričaju drugačije. Jedan od njih je ispred hale čekao da sa koncerta izađu njegovi prijatelji.

- Odjednom gužva na izlazu, najmanje šestorica vuku i guraju nekoga, dok jedan iz obezbeđenja sve vreme pesnicama udara dole. Nas nekoliko je prišlo i počeli smo da vičemo. Kad se obezbeđenje pomerilo, video sam na zemlji devojku da vrišti i momka koji viče: "Prestanite!" - kaže A. C.

Vlasnik firme "S. B. Security" Boban Simeonović tvrdi da je sve ovo "izmišljotina", da tako pričaju "njihovi ljudi" koji samo žele da budu "solidarni".

- To je nezadovoljstvo prema ne znam kome, kao i skandiranje protiv premijera ako ste čuli u dvorištu. To je samo glupa solidarnost koja nema težinu. Mi da nekog bijemo, taj ne bi bio tu. Ne pada nam na pamet da sprovodimo silu, naročito prema ženskoj populaciji. To bi bilo umobolno - kaže Simeonović a prenose juznevesti.com. Opširnije ovde.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP