Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PRONAĐEN LEŠ DŽEMSIJA D. (34) ZA KOJI JE PRIVEZANO KAMENJE

Oblepili mu glavu selotejpom!

Autor: Enis Sadiku | 12.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Naduveni leš muškarca Džemsija D. (34) iz Bujanovca pronađen je u utorak uveče nadomak Ostružničkog mosta sa novobeogradske strane pošto je isplivao na površinu reke.

Uzrok smrti  Džemsija D. (34)  jeste davljenje, što  znači da je  živ bačen u reku

Uzrok smrti Džemsija D. (34) jeste davljenje, što znači da je živ bačen u reku | Foto: Olvier Bunić

Telo nesrećnog muškarca pronađeno je vezano za kamenje, a cela glava mu je bila više puta unakrsno oblepljena lepljivom trakom. Kako saznajemo, telo muškarca koje je plutalo po reci prvo je spazila porodica koja se vozila čamcem po Savi. U prvom trenutku oni su pomislili da se radi o lutki, ali kada su se približili uvideli su da je u pitanju leš.


Ubice šalju poruku?


- Na području naše zemlje nije zabeleženo ovakvo ubistvo. Tačnije, niko se pre nije na ovaj način rešio tela. Moguće je da su ubica ili ubice lepljenjem glave želeli da pošalju neku poruku ili su pomislili da će se ubrzati proces truljenja. Očigledno nisu računali da će bakterije odraditi svoje i da će telo usled gasova isplivati na površinu - kaže naš izvor iz istrage.

- Oni su odmah obavestili rečnu policiju koja je leš izvukla na obalu. Prema prvim saznanjima, uzrok smrti Džemsija D. jeste davljenje, što znači da je bio živ kada je bačen u reku. Prema pretpostavkama policije, telo se u vodi nalazilo, ne više od mesec dana - kaže izvor „Alo!“ iz istrage i dodaje da je Džemsi D. romske nacionalnosti i da je od ranije poznat policiji, jer je učestvovao u raznim provalama i krađama.

Tokom policijskog uviđaja ustanovljeno je da je glava nepoznatog muškarca bila oblepljena selotejp trakom preko celog lica uzdužno i popreko. Jedino mu se, kako saznajemo, mogao videti deo temena.

Mesto gde je  isplivao leš

Mesto gde je isplivao leš | Foto: Oliver Bunić


- Noge su mu bile unakrsno vezane, a između njih je imao veliki kamen. Ispod je visio betonski blok koji mu je bio vezan za struk i noge. Na desnoj ruci pronađen je deo konopca, a na levoj su se mogli uočiti tragovi vezivanja. Na sebi je imao skupocenu garderobu i firmirani skupoceni kaiš koji je odmah upao u oči - kaže naš izvor i dodaje da su bila potrebna najmanje dva izvršioca da ga savladaju, vežu i oblepe lepljivom trekom i potom bace u reku.

- To nije mogao da uradi jedan čovek. Džemsi je bio visok oko 180 cantimetara i težak do 100 kilograma i trebalo je bar dvoje da bi ga savladali, oblepili i bacili s mosta - kaže naš izvor i dodaje da se intenzivno traga za počiniocima morbidnog zločina.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP