Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SUPRUGE SRPSKIH KRIMINALACA NA PRVI POGLED NE OČAJAVJU ZA SVOJOM DRUGOM POLOVINOM

Očajne domaćice ubica i mafijaša!

Autor: DANICA ĆURUVIJA | 30.03.2014 - 16:00:00h | Komentara: 5

One su „očajne domaćice“ na srpski način. Muževi su im godinama u zatvoru, decu odgajaju same, ali uz sve to uspevaju da se brinu o svom izgledu i da rade. Jedna od onih koja se stavila na ovaj spisak je i Lana Popović (33), nevenčana supruga narko-bosa Darka Šarića (43). Posle bekstva njenog muža krajem 2009. godine, ona je 2010. godine otvorila privatni vrtić „Štrumpfovi“ u Šilerovoj ulici u Zemunu, na svega nekoliko metara od nekadašnjeg zloglasnog centra zemunskog klana. Pričalo se da je obdanište imalo i bazen u dvorištu, a za ovu delatnost Lana Popović se navodno odlučila zbog majke, koja je u Pljevljima bila direktor državnog vrtića.

Lana Popović i Bojana Simović

Lana Popović i Bojana Simović

 

Supruge kriminalaca uvek su doterane, a vreme uglavnom
prekraćuju čuvajući decu, putujući, odlazeći na žurke
i u šopinge

Među onima, koje imaju najduži staž kada je razdvojenost od jače polovine u pitanju, jeste Aleksandra Ivanović (40), nevenčana supruga Milorada Ulemeka Legije (46), koji izdražava kaznu od 40 godina zatvora zbog ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića. Legijina žena je 2005. držala agenciju za obezbeđenje „Lupus“, u kojoj su radili pripadnici rasformiranih „crvenih beretki“, ali joj je rad kasnije zabranjen. Nakon toga držala je izdavačko preduzeće „Spina“, koje je izdavalo knjige njenog muža, ali je i to zatvorila. Pošto se Ulemek odrekao svoje penzije dobijene iz MUP-a Srbije u humanitarne svrhe, Aleksandra Ivanović, kako „Alo!“ saznaje, živi od izdavanja dela vile u ulici Ilije Stojadinovića 87 u beogradskom naselju Cerak, ali i od izdavanja knjiga svog supruga.

Aleksandra Ivanović i Barbara Popović

Aleksandra Ivanović i Barbara Popović

- Uglavnom je preokupirana odgajanjem četvoro dece. Ima sina tinejdžera iz braka sa prvim mužom Nebojšom Đorđevićem Šucom, koji je ubijen devedestih i tri maloletne ćerke iz braka sa Legijom - kaže naš izvor i navodi da je Aleksandra Ivanović završila neku Višu školu, ali da ne radi u struci koju je želela.
Od muža je razdvojena i Barbara Bojović, supruga Luke Bojovića, koji u španskom zatvoru čeka izručenje Srbiji. Posle njegovog bekstva, i ona se preselila u Španiju, u kojoj je Luka, kako se priča, pao zbog nje.

Supruge braće Aleksandra i Miloša Simovića su, prema nekim informacijama, držale porodični ugostiteljski objekat, ali je nepoznato čime se sada bave. Miloševa supruga Bojana svojevremeno se pojavljivala i u reklamama za prašak, i to rame uz rame s poznatom srpskom glumicom Jelisavetom Sablić, ali je ostalo nedorečeno da li je to bilo zbog materijalne dobiti ili zbog želje za medijskom pažnjom. Aleksandrova supruga Zorana je policiju dovela do njega u iznajmljeni stan u Novom Beogradu posle tri i po godine bekstva.

Olivera Jovanović

Olivera Jovanović

Olivera Jovanović (47), supruga Zvezdana Jovanovića zvanog Zveki (49), koji je ispalio smrtonosne hice na premijera Đinđića, od njega je razdvojena 11 godina. Sa njim ima ćerku i sina, a kako „Alo!“ saznaje, ona radi u jednom centru u Bačkoj Palanci.

Sanja Bujošević

Sanja Bujošević

Rekord u razdvojenosti od supruga „drži“ Sanja Bujošević, supruga Nenada Bujoševića Ramba (45), bivšeg pripadnika „crvenih beretki“, koji u požarevačkoj „Zabeli“ izdržava kaznu od 35 godina godina, zbog učešća u zločinu na Ibarskoj magistrali i ubistva Ivana Stambolića. Bujošević je, na lični zahtev, 13 godina u samici, a njegova supruga kaže da ima pravo da ga poseti tri puta mesečno.

- Na prvom mestu mi je briga o deci koja su usmerena samo na mene. Ona su prolazila isti surovi tretman kod poseta, kao i odrasli, jer nije bilo posebnih prostorija za njih u zatvoru. Deca su nam u zatvoru i prohodala. U ovih 13 godina prošla sam dug put. Žongliram između ženske i muške energije. Nagrađena sam jedino bogatim iskustvom u prevazilaženju životnih prepreka. Ekonomista sam, i kako sam kao ćerka diplomate duže vremena živela u Vašingtonu, govorim perfektno više stranih jezika, pa mi je to pomoglo prilikom zaposlenja. Niko neće da trpi dolaske i odlaske sa posla zato što moram suprugu da odem u posetu, odneti mu ručak ili paket. Organizovala sam se tako da sama mogu da raspolažem svojim vremenom i ostvarim prihode. Postoji izreka da su žene kao vrećice čaja. Nikad ne znaš koliko je koja jaka dok je ne staviš u vrelu vodu - kaže za „Alo!! Sanja Bujošević.

Susreti i u „ljubavnim sobama“
Dugogodišnju razdvojenost od supružnika, neke od supruga robijaša mogu da nadoknade u „ljubavnim sobama“ u zatvorima, kako je, prema pisanju medija, tražila Lana Popović, nevenčana supruga narko-bosa Darka Šarića, koji se predao posle četiri i po godine bekstva. Međutim, „ljubavna soba“ Darku Šariću nije još dozvoljena pošto sudski postupak nije gotov i jer ima status pritvorenika. Takođe, na ljubav iza žice nema pravo ni Aleksandra Ivanović, jer je njen muž Legija u najčuvanijem delu „Zabele“, u delu zvanom „Alkatraz“. Na ljubavnu sobu nema pravo ni supruga Zvezdana Jovanovića, koji je takođe u „Alkatrazu“. Ni Miloš Simović nema pravo na intimne trenutke sa suprugom Bojanom, jer mu postupci nisu okončani. Pravo na ljubavnu sobu imaju samo oni osuđenici koji se nalaze na izdržavanju zatvorske kazne, i to jednom u tri meseca, na po tri sata. Međutim, neki to pravo mogu da iskoriste i češće. Kako saznajemo, najbolje sređena „ljubavna soba“ je u zatvoru u Padinskoj Skeli.

Udovice vođe zemunskog klana na cedilu
Same o sebi i deci moraju da se brinu udovice ubijenih vođa zemunskog klana Dušana Spasojevića Šiptara i Mileta Lukovića Kuma. Nije poznato gde stanuju i šta rade Tanja Spasojević i Maja Luković, otkad je tokom akcije „Sablja“ srušen stambeni kompleks u Šilerovoj u Zemunu.

Udovice vođe zemunskog klana na cedilu

Pojavljivale su se jedino na suđenjima u Palati pravde, gde su se sporile sa državom. Udovice su izgubile spor u kojem su tražile odštetu od 8,2 miliona evra zbog rušenja pomenutog tržnog centra.

Poslednji komentari
  • pozarevljanin Vreme: 30.03.2014 17:43h

    Pa vi ste zaboravili majki,seficu,itd.SVETLANU CECU

  • Radoja Vreme: 30.03.2014 19:18h

    Ne mogu komentarisat ove ostale, ali Sanja Bujosevic i Aleksandra Ivanovic su sve samo ne usamljene i mirne. Sanja Bujoevic to cak i ne krije. Ima veoma popularan Fejsbuk profil. Ivanoviceva, Sucina udovica, to radi vestije. Generalno, sve do jedne sigurno nisu bile sa njima zato sto su ih volele, vec zbog njihovog statusa u drustvu, moci i love. Biti sa nekim od njih je za njih titula.

  • Pera Vreme: 30.03.2014 20:42h

    jadne...sad cu se rasplakati.mogu da zamislim koliko je love sakrio od droge,ubistava i otmica kad se odrekao penzije mup-a...

  • dr.mile Vreme: 30.03.2014 21:32h

    Pokazite zene nasih politicara.Politicari kradu i otimaju direktno od naroda,a i od kriminalaca.

  • Ljilja Vreme: 31.03.2014 08:42h

    Kriminalci o kojima vi pisete donose pare u Srbiju a politicari kradu od naroda i odnose u inostranstvo..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP