Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NIKOLA STANOJEVIĆ TVRDI DA JE U SAMOODBRANI UBIO BRUNA TOŠEVSKOG

Ocu priznao da je ubio manekena!

Autor: D. Ćuruvija - A. Dimitrovska | 09.05.2013 - 07:02:00h | Komentara: 2

Nikola Stanojević (21), koji je prekjuče uhapšen zbog sumnje da je sa osam hitaca iz pištolja ubio manekena Bruna Toševskog (27), sina uglednog beogradskog urologa, priznao je svom ocu Predragu (45) da je počinio ovaj zločin zbog nekih neraščišćenih računa, saznaje “Alo!”.

Žrtva: Bruno Toševski

Žrtva: Bruno Toševski

Međutim, on tvrdi da je ubistvo počinio u samoodbrani jer ga je Toševski prvi napao, ali je ostalo nerazjašnjeno zbog čega je sa očevim pištoljem otišao kod žrtve. Nikola i njegov otac su preksinoć privedeni dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu Dragoljubu Zdravkoviću, koji im je nakon saslušanja odredio pritvor od 30 dana. Prvoosumnjičeni za ubistvo, koji se u policiji branio ćutanjem, nije ni kod istražnog sudije izneo odbranu.


Pucao mu četiri puta u leđa!


Iako tvrdi da je ubistvo počinio u samoodbrani, indikativno je da je Nikola Stanojević sa sobom poneo pištolj, iz kog je ubio Bruna u njegovom stanu. Obdukcijom je utvrđeno da je žrtvi dva puta pucano u stomak, dva puta u ruke, a kada je pao, Stanojević mu je pucao još četiri puta u leđa! Kako saznajemo, obdukcijom je utvrđeno da neposredno pre zločina nije imao seksualni odnos.

-Moj klijent se oseća jako loše i u teškom je psihičkom stanju, pa zbog toga nije dao iskaz. Izjavu će dati kada mu se poboljša zdravstveno stanje - izjavila je za “Alo!” advokat Olivera Đorđević, branilac osumnjičenog Nikole.
Nikolin otac Predrag je u prisustvu advokata po službenoj dužnosti dao detaljnu odbranu kod sudije, kojem je, kako saznajemo, otkrio da mu se sin poverio kakav je zločin počinio.

- Nikolin otac je ispričao da se njegov sin poznavao sa ubijenim i da mu je priznao da je ubio Toševskog, ali mu je rekao da je to učinio u samoodbrani. Njegov otac kaže da mu je sin rekao da ga je Toševski fizički napao i da je morao da se brani, pa da je pucao u njega. Stvarni motiv zločina trenutno zna samo osumnjičeni za ubistvo - kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Zgrada u kojem se  dogodio zločin

Zgrada u kojem se dogodio zločin | Foto: Oksana Krutenjuk


Kako naš list saznaje, Nikola ni jednom rečju nije pomenuo da je bio u intimnoj vezi sa Toševskim, kao ni da je zločin počinio iz ljubomore.
- Mislimo da on ocu nije rekao sve o zločinu - navodi naš izvor blizak istrazi.
Protiv Nikole Stanojevića pokrenuta je istraga zbog sumnje da je prošle nedelje u Srnetičkoj 31 na Karaburmi sa više hitaca iz pištolja izrešetao Toševskog, dok se njegovom ocu, kod kojeg je nađen pištolj kojim je počinjen zločin, na teret stavlja pomaganje u ubistvu.
Nikola se tereti i za neovlašćeno nošenje oružja, a obojici je pritvor određen kako ne bi uticali na svedoke. Posle zločina, Nikola Stanojević je pobegao u Francusku, ali se vratio prekjuče, kada mu je otac uhapšen.

Prijatelji: “Sto posto nije bio gej”!


Prijatelji Bruna kažu da je olako sklapao nova poznanstva i da je voleo život. Ističu, međutim, da u njegovom ponašanju nikad nisu primetili nakolonost prema istom polu. “Sto posto nije bio homosekualac. Imao je devojke i lako ih je osvajao. Iz društva niko ne zna tog Stanojevića. Bruno se družio sa mnogima, a među njima je bilo i onih kojima je pozajmljivao novac”, kaže njegova prijateljica.

Poslednji komentari
  • lea Vreme: 09.05.2013 08:10h

    kaze mi drugarica da je bila prijateljica sa nikolom na fejsu i da je decko sasvim pristojan i str8 izgleda.... ono sto sam zapazila je da se ubijeni pojavljivao u spotovima koje rezira dejan milicevic....a ubica se takodje pojavljuje u spotovima dejana milicevica /neda ukraden dobrodosli sampioni-pri kraju spota u par kadrova drzi baklju.nikola.s/ ... ako je zrtva poznat gay krugovima kao sto se pisalo ovih dana ,onda se dolazi do zakljucka da mi neko ne zameri da je ovaj muvao str8 lika i da je verovatno to i razlog ovakve bolesne reakcije... ja sam uvek na strani gejeva jer,ali nekada izgleda mnogo preteruju i ne znaju da skapiraju da je neko skroz str8 .

  • Stef Vreme: 10.05.2013 13:19h

    Ubistvo iz odbrane?Ja bih rekao da je ovo cist atentant.Cim ti nosis nedozvoljno pisto,znaci da ides sa ciljem da nekoga upucas.Ubistvo iz odbrane bi bilo prihvatljivo da ga je upucao zrtvinim pistoljem(da mu je oteo u borbi).Neprihvatljivo je da je "slucajno "pocino ubistvo,jer je prosuo u zrtvu 8 metaka.Ako se vec branis vatrnim oruzijem,dovoljno je da upucas zrtvu u nogu i da ga onesposobis i sacekas policiju na mesto dogadjaja.Nadam se da ce ubica dobiti pravu kaznu za svoj zlocin.Sto manje bolesnika seta ulicom mirnije cu spavati :)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP