Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAŠNO

Ocu razneo lice, pa mu zapalio sveću!

Autor: B. Nenković | 15.04.2014 - 09:10:00h | Komentara: 0

Goran Stepanović (44) pucao iz revolvera i ubio oca Slobodana Stepanovića (69). Nakon toga pozvao policiju i mirno se predao.

Prazna kuća: Posle razvoda Goran živeo sa ocem

Prazna kuća: Posle razvoda Goran živeo sa ocem

Goran Stepanović (44)
posle ubistva oca Slobodana (69) leš stavio u kadu i
pokušao da spere krv, a
onda se sam prijavio policiji

Goran Stepanović (44) iz sela Donje Jarušice kod Kragujevca ubio je svog oca Slobodana (69) pucajući mu iz revolvera u glavu. Leš je stavio u kadu pokušavajući da spere krv sa raznetog lica. Potom je ocu zapalio sveću i sam se prijavio policiji. Sumnja se da je Goran pucao iz svog revolvera u njihovoj porodičnoj kući oko 10.50, saopštila je policija. Nezvanično, Goran je na saslušanju u policiji izjavio da ga je otac probudio sa prekorom, ali se pravi moti ubistva još ne zna.


- Goran je pucao u oca u kupatilu i usmrtio ga je na licu mesta. Ekipa za uviđaj telo je zatekla u kadi, a pored je bila zapaljena sveća - kaže naš izvor iz policije. Otac i sin su u trenutku zločina bili sami u porodičnoj kući. Meštani Donjih Jarušica kažu da se Goran prošle nedelje i sudski razveo od supruge s kojom ima troje dece i koja su u nedelju bila kod njegove bivše supruge. Porodična kuća Stepanovića juče je bila pusta i zaključana. Dalji rođaci i komšije su u šoku zbog zločina, za koji su saznali tek kada su u dvorištu videli policiju.

Goran Stepanović

Goran Stepanović

- Ne pitajte nas ništa! Goran mu je bio jedinac. Bio je domaćin, ceo život je radio za sina. Šta je razlog, to niko od nas ne zna. Koliko znamo, nisu se svađali. Odmarali smo se u nedelju, bio je praznik i onda smo videli patrole i puno dvorište policije. Znamo samo da je Goran prodavao neke njive. Nekada davno radio je u Švajcarskoj, ali se vratio na očevinu - kaže Zoran Blagojević, jedan od komšija i daljih rođaka Stepanovića. Goranova majka je umrla u januaru prošle godine. Komšije kažu da je dugo bila bolesna i da je pokojni Slobodan negovao. Kako svedoče rođaci, Goran je bio mnogo vezan za svoju decu. Ima dve ćerke i sina. Za maloletnog sina je bio posebno vezan jer je od malih nogu imao probleme sa srcem i imao je nekoliko operacija.

- Lečili su ga po Beogradu i Goran je mnogo patio zbog toga i čuvao ga. Niko ne zna šta se desilo u njihovoj kući - dodaje jedna od komšinica. Goran Stepanović imao je urednu dozvolu za revolver iz kojeg je pucano. On je juče priveden u Više javno tužilaštvo na saslušanje, posle čega će biti poznato šta je motiv ovog zločina.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP