Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

DEVOJKA IZ SELA SUKOVO KRAJ PIROTA PROŠLA KROZ PAKAO

Očuh me je silovao, a mama je ćutala i gledala

Autor: ZORAN PANIĆ | 22.10.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Pirotska policija uhapsila je nevenčani bračni par D. P. i S. P. iz sela Sukovo zbog silovanja, potvrđeno je za „Alo!“ u tužilaštvu i policiji. Prema nezvaničnim informacijama, uhapšeni je osam godina seksualno zlostavljao pastorku D. P. (22), čak i u prisustvu njene majke! Silovanje je prijavila ova 22-godišnja devojka.

Majka zlostavljane devojčice: S. P.

Majka zlostavljane devojčice: S. P.

Policija uhapsila D. P. zbog sumnje da je osam godina silovao pastorku, koja sada
ima 22 godine. Devojka prijavila da je više puta i njena majka bila prisutna

Milenko i Milovanka Pejčić, baba i deda ove devojke koje je reporter „Alo!“ posetio juče, kažu da je očuh njihove unuke bio preke naravi i da su pre četiri godine sa njim prekinuli sve kontakte, a da im se unuka nikada nije požalila, pa nisu znali šta se u njihovoj kući dešava.


Komšije: Delovali su kao da je sve u redu

Meštani Sukova uglavnom ne žele da pričaju o uhapšenom paru, odmahuju glavom i mole da ih slučajno ne fotografišemo.
- Nemamo reči. Čuli smo šta se desilo. U njihovom ponašanju ništa nismo primetili što bi nagoveštavalo da se tako nešto strašno dešava u njihovoj kući, jer su nam delovali kao da je sve u redu - kažu oni, a jedna od retkih koja je pristala da se slika je njihova komšinica Mira Đorić.
- Odskora sam u selu, pa sa njima nisam bila u kontaktu. Nisam im ušla u kući niti su oni dolazili kod mene. Devojka mi se javljala kad se sretnemo. Ne znam šta se desilo, mada je on bio jako prek. Ništa ne znam, mada se u selu svašta priča - kaže kratko Mira.

- Unuka je dolazila kod nas uvek nasmejana i vesela. Nekad dođe uznemirena, ali ništa ne kaže. Ćerka i unuka su sve radile u kući. Ćerka je povremeno išla sama sa ovcama, a unuka je ostajala sama kod kuće. Šta je tada bilo ne znam. Do srednje škole je spavala kod nas, a u toku dana je bila sa njima i pomagala oko stoke. Ujutru je ponovo išla kući da im pomaže u poslu. Dok je bila u školi, imala je drugarice i drugove sa kojima se družila. Potom je to prekinuto i više nije imala društvo - priča vidno potresen deda Milenko, dok baka Milovanka sve vreme plače.

- To što je on radio i uradio sada se saznalo. Ćerka nikada nije pričala šta se dešavalo u kući. Sa njim smo sve kontakte prekinuli pre četiri godine. Ne idem kod njih, niti on dolazi kod nas. Ćerka je povremeno svraćala, svraćala je i unuka. Ništa nismo mogli da čujemo od nje, mada je ponekada dolazila dosta uznemirena. Pitamo je šta se dešava, ali ništa nije htela da kaže - dodaje on i navodi da je klupko počelo da se odmotava kada da je očuh saznao da se da se D. P. zabavlja sa nekim dečkom i branio joj tu vezu.

Baba i deda u šoku: Milenko i MilovankaPejčić

Baba i deda u šoku: Milenko i Milovanka Pejčić

- Odlučila je da pobegne kod tog dečka. Bila je dva-tri dana kod njega, našla je priliku da se spasi i tada odlučila da sve to prijavi. Ispričala je šta se dešavalo. To je izgleda trajalo dugo. Da smo znali reagovali bismo na vreme. Unuka nije smela da nam kaže, kao ni ćerka - kaže Milenko.

Očuhu i majci silovane devojčice pritvor do 30 dana!

Osumnjičeni D.P. tereti se da je tokom minulih godina u više navrata silovao svoju pastorku D.P, a njena majka je sve to odobravala, odnosno napastvovanje svoje kćerke nije prijavila policiji iako je vrlo dobro znala za to.

Na predlog Višeg tužilaštva u Pirotu, sudija za predhodni postupak produžio je pritvor do 30 dana nevenčanim supružnicima D. P. (57) i S.Ð. (50), koje je policija pre dva dana pritvorila zbog osnovane sumnje da su počinili produženo krivično delo silovanja i pomaganje u silovanju njihove pastorke, odnosno kćerke.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP