Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PRONAĐEN LEŠ NOVOROĐENČETA

Od mrtve bebe sam mislio da je lutka

Autor: E. Sadiku | 06.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 2

“Sakupljao sam flaše kada sam ugledao telo bebe. Pošto je bila bez odeće, pomislio sam da se radi o lutki. Kada sam prišao da je uzmem, shvatio sam da je u pitanju leš novorođenčeta muškog pola, a onda sam zaplakao”, rekao je za “Alo!” Jani Bol (32), sakupljač sekundarnih sirovina na gradskoj deponiji u Vinči, gde je juče oko 10.30 pronašao beživotno telo novorođenčeta.

Šokirao se: Jan Bol

Šokirao se: Jan Bol | Foto: Zoran Ilić

Telo bebe je pronađeno pošto je kamion istovario otpad i otišao. Prema nekim informacijama, kamion koji je istovario smeće u kojem je bilo telo novorođenčeta stigao je iz gradskog, a ne iz poplavljenog područja. Međutim, niko sa sigurnošću ne može odrediti gde je dete bačeno u kontejner, jer vozilo kupi otpad sa nekoliko lokacija.


- Krenuo sam da skapljam plastične flaše nakon što su kamioni istovarili đubre i onda sam par metara dalje video bebu. Bila je crveno modra i pomislio sam da se radi o muškoj lutki. Nisam primetio povrede - rekao je radnik. Da bi otkrila ko je bacio dete u đubre, policija je počela da sakuplja podatke o ženama u Beogradu i okolini koje su se porodile u prethodnih nekoliko dana ili ranije. Obdukcija će utvrditi da li je dete živo ili mrtvo ubačeno u kontejner.
Poslednji komentari
  • Svetlana Kostic Vreme: 06.06.2014 10:51h

    JOs od ranije se osvrcem kad cujem macke iz kontejnera da proverim je li macka ili nesto drugo, tj. neko drugi. Ovo nije prvi slucaj. Treba izgleda proveravati nekako sta ide u kamion za otpad, jer tako moze da nastrada i novorodjence koje je jos uvek zivo. NE moze se otvarati svaka kesa, terba valjda imati obucene pse, ne moze vise ovako da bebe i delovi ljudi zavrsavaju neopazeno na deponiji...

  • Nataša Vreme: 07.06.2014 08:33h

    Eeee neko silno želi da ima dete a ne može iz različitih razloga.A neko ga lako rodi i još lakše baci...strašno!Kakva nepravda..:-(

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP