Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

VIŠI SUD U BEOGRADU

Odloženo suđenje žandarmima koji su tukli Vučića

Autor: I. Milićević | 24.03.2015 - 10:50:00h | Komentara: 1

Početak suđenja osmorici pripadnika Žandarmerije, koji su optuženi da su tokom Parade ponosa napali brata premijera Srbije Andreja Vučića, brata gradonačelnika Beograda Predraga Malog i dvojicu pripadnika Vojno bezbednosne agencije (Kobre) odložen je danas u Višem sudu zbog izostanka jednog okrivljenog.

Andrej Vučić žrtva batinaša u uniformi

 Okrivljeni žandarm Rade Matić poslao je telegram Sudu u kome obaveštava da je zbog bolesti sprečen da prisustvuje suđenju. Odlaganje su takođe tražili i žandarmi: Mitar Milosavljević, Slavko Stojanović i Dalibor Đorđević koji su naveli da su tek nedavno primili optužni predlog i da nisu stigli da se upoznaju sa svim njegovim detaljima. Odlaganju se usprotivio zamenik višeg tužioca ali je sudija najpre zbog izostanka jednog okrivljenog morala da odloži suđenje za 20. april. Tada bi trebalo da budu saslušani svi okrivljeni žandarmi, dok je saslušanje Vučića, Malog i dvojice pripadnika Kobri planirano za 30. april.

Poslednji komentari
  • B.S Vreme: 24.03.2015 14:40h

    Zandarmi tamo nisu bili da prodaju kokice vec da zatvore ulicu i obezbede miting tj. paradu a gospodu niko nije terao da prolaze kroz kordon i da se k..ce. Nisu zandari dosli do njih nego oni do zandara a zna se sta biva ako se ne poslusa naredba policije. Prema tome ovi casni ljudi-policajci ne bi trebalo ni da odgovaraju pred sudom vec ove dijabole sto vredjaju policiju i misle da im je tata dao ovaj grad na poklon da rade sa njim sta hoce...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP