Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

RASPLET U SLUČAJU VOJVOĐANSKE BANKE

Ojadili sefove pa se nagodili s tužilaštvom

Autor: Politika | 21.12.2014 - 12:10:00h | Komentara: 0

Slavko Marinković i Danijel Samardžija osumnjićeni za za pljačkanje sefova Vojvođanske banke, zaključili su sporazum sa trećim osnovnim tužilaštvom o priznanju krivice u zamenu za blažu kaznu.

vojvođanska banka

Vojvođanska banka

Marinković i Samardžija sumnjiće se da su u aprilu ove godine iz sefova Vojvođanske banke ukrali nakit, devizni novac… u vrednosti od 12.128 297 dinara.
Oni su priznali da su učestvovali u pljački, pa je tako nakon zaključenja sporazuma i presude sudije za predhodni postupak Marinkoviću izrečena presuda zatvorske kazne u trajanju od dve i po godine.
Samardžija koji je sa tužilaštvom u oktobru prvi sklopio sporazum nagodio se o kazni od godinu dana kućnog zatvora. Međutim, presuda još nije doneta.
Tokom sklapanja pogodbe Samardžija je priznao da je jednom prisustvovao izvršenju teške krađe koju je obavio Slavko Marinković.
Sam Marinković do detalja je priznao kako je uneo šrafciger i obijao sefove. On je objasnio da je bio klijent banke, dok je Samardžija imao ovlašćenje da koristi njegov sef.
Marinković je tužiocu rekao da je iskoristio priliku dok je posećivao svoj sef i kada bi službenik banke odlazio, on bi otvarao druge sefove odakle je uzimao dragocenosti. Njemu je dokazano obijanje dva sefa, ali za ostalih pet nisu pronđeni materijalni dokazi.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP