Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MAJKA DEVOJČICE KOJU JE SILOVAO DRAGOLJUB MILOŠEVIĆ

On je očuh monstrum!

Autor: | 02.03.2014 - 21:10:00h | Komentara: 0

Još sam u šoku. Ne mogu da verujem da je to učinio mom detetu.

Dragoljub Milođević

Slomljena: Majka B.M. ispred kuće u Zemunu

Ovako B.M, kroz jecaje, priča za “Blic” o mužu monstrumu Dragoljubu Miloševiću (45), koji je sedam godina silovao njenu ćerku K.Š. (14) iz prvog braka. Očuh je devojčicu prvi put silovao sa sedam godina, kada je krenula u prvo razred osnovne škole.

Pohaban nameštaj

Dragoljub Milošević s porodicom od letos živi u kući u Zemunu, gde je juče bila ekipa “Blica”.

Dragoljub Milođević

U unutrašnjosti stana je razbacan i pohaban nameštaj smešten u dve prostorije, a zatvorena su vrata sobe gde je očuh silovao maloletnicu.

- Ćerku su mi zbog njega sada oduzeli ljudi iz Centra za socijalni rad. Ona je sada u prihvatilištu. A njega, ne spominjite mi njegove ime. Sigurno ga u zatvoru neću posećivati - govori majka tinejdžerke.

Majka ne zna ni gde su joj smestili dete. Kaže, nije je videla od prekjuče.


- Ostala deca su tu, u kući. I moji roditelji su došli da mi pomognu. Policiji sam rekla isto što i vama: nisam znala šta se dešava. Potpuno sam šokirana. Molim vas da me razumete, ne mogu više da pričam - rekla je majka zlostavljane devojčice.


I najbliže komšije nisu znale da u komšiluku imaju monstruma.


- Viđao sam Dragoljuba po naselju. Znam samo da je vozio starog plavog “juga” i da je skupljao polovne stvari: nameštaj, metal, nakit... Sve je to trpao u automobil i vikendom prodavao na divljoj pijaci u Prvomajskoj ulici. I žena mu je pomagala u poslu. Imaju troje dece i sva idu u osnovnu školu. Deca su uvek bila pristojna - kažu prve komšija Miloševića, čija su ulazna vrata udaljena desetak koraka od komšijskog praga.


Komšinica u kući pored, koja takođe nije mogla da poveruje u razlog Dragoljubovog hapšenja, otkriva da je Miloševićima stan iznajmio njen poznanik Dragoljub D.

Dragoljub Milođević

Pregled

Višegodišnje zlostavljanje otkriveno je i na ginekološkom pregledu na koji je devojčica odmah poslata. Silovanje je potvrdio i Miloševićev sin.

- Njega poznajem odavno, dugo smo bili komšije, a nije mi se nikada žalio na svoje stanare. On sada živi na Novom Beogradu, tek povremeno navrati u naselje, da obiđe stan i lokal koji je držao ranije. Miloševiće poznajem samo iz viđenja, ali ne mogu da verujem da takav čovek živi u mom komšiluku - kaže žena.

Milošević je uhapšen juče. Njegova zlostavljanja otkrivena su kada se silovana devojčica požalila drugarici u školi. Drugarica je stravičnu priču otkrila majci, a o svemu su potom saznali i u školi. Ubrzo, policija je zakucala na vrata kuće Miloševića i uhapsila ga. On je juče iz policije predat tužilaštvu, a odbilo je da ga brani čak 12 advokata po službenoj dužnosti.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP