Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TRAGEDIJA

Opasna noć: Tinejdžera (16) spržila struja u Batajnici, mladić pao sa Gazele

Autor: Tanjug | 15.02.2014 - 09:18:00h | Komentara: 1

Kod Železničke stanice Batajnica sinoć posle devet sati od strujnog udara život je izgubio mladić star 16 godina.

Kako je Tanjugu danas rekla portparol Hitne pomoći Nada Macura, lekarska ekipa je zatekla 16-godišnjaka bez svesti, disanja i pulsa, a posle rađene reanimacije po protokolu smrt je konstatovana u 23 sata i 43 minuta.

Prema njenim rečima, lekarska ekipa intervenisala je pola sata posle ponoći i ispod mosta "Gazela" kod Centra Sava, gde je 21-godišnja muška osoba navodno pala sa deset metara visine, zadobivši prelom i tupu povredu desne podlaktice, kao i tupu povredu grudnog koša.

Mladić je odvežen u odeljenje reanimacije u Urgentni centar (UC).
Na reanimaciju u UC odvežen je i muškarac star 49 godina, pešak na Zrenjaninskom putu, navodno alkoholisan, zatečen posle jedan sat po ponoći sa mnoštvom posekotina po licu i poglavini, razderotinom desne natkolenice, prelomom desne potkolenice i mogućim potresom mozga.

Dve lekarske ekipe intervenisale su jutros posle jedan sat i u ulici Marka Čelebonovića.

Muškarac star oko 37 godina, vozač, žalio se na otežano disanje i bol u desnom ramenu, odvežen je u reanimaciju UC sa posekotinama na licu i poglavini i sumnjom na potres mozga.

Druga lekarska ekipa vozila je dve muške osobe, jednog 20-godišnjeg vozača sa tupom povredom potkolenice i 18-godišnjeg suvozača sa tupom povredom glave, potresom mozga i razderotinom kolena.

Lekarska ekipa zbrinula je posle jedan sat po ponoći i pacijenta na uglu ulica Mileševska i Kneza od Semberije, koji je odbio bolnički tretman i pregled, rekla je Macura.

Prema njenim rečima, Hitna pomoć protekle noći imala je ukupno 106 intervencija, od čega 20 na javnom mestu, za pomoć su se najčešće obraćali srčani bolesnici, osobe sa hipertenzijom, a bilo je i pedijatrijskih pregleda i poziva povodom temperatura i respiratornih infekcija.
Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 15.02.2014 20:33h

    Попети се на вагон и доћи у зону 25000 волти је исто када те уједе свезано куче!Мож' бити да ће ово некога иритирати али младић са шеснаест година мора знати шта се сме или не сме!О ПОКОЈНИЦИМА СВЕ НАЈБОЉЕ!Не,тада се говори заправо какав је покојник требао да буде!ДВАДЕСЕТ ПЕТ ХИЉАДА ВОЛТИ има у железничкој контактној мрежи са које путем пантографа локомотива узима струју па преко трансформатора иде у електро моторе!Довољно је прићи на два метра и изложити живот смртној опасности јер може севнути електро лук.За тако нешто нема новчане одштете и крај приче!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP