Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KRIMINALAC VREBA NA SAJTU ZA UPOZNAVANJE

OPASNOST: Smuvao geja i uzeo mu 1.500 evra!

Autor: M. Dudvarski | 23.03.2015 - 11:04:00h | Komentara: 4

Sve je teklo po planu kada je kod Strahinje T. (30) u stan, koji se nalazi u beogradskoj Ulici kralja Petra, došao Mićo (35), koga je upoznao na sajtu „Klub za odrasle“.

Izvesni Mićo posle  odrađenog posla  zaključao žrtvu u  kupatilo i nestao

Izvesni Mićo posle odrađenog posla zaključao žrtvu u kupatilo i nestao | Foto: Profimedia

Ipak, nakon što ga je Mićo oralno zadovoljio i dobio od Strahinje 9.000 dinara, čitava situacija je počela da se odvija u neplaniranom pravcu. Kada je policija došla u stan, pronašla je Strahinju zaključanog u toaletu, a u njegovm novčaniku je nedostajalo oko 1.500 evra.


Kako „Alo!“ saznaje, upoznavanje Strahinje T. iz Zrenjanina i Mića je trajalo nekoliko dana, preko sajta koji služi za upoznavanje osoba.

- Strahinja je pozvao Mića, koji ima istetoviran poljubac na ruci, u stan koji je iznajmljivao od S. M., koja živi u Beloj Crkvi. Nakon što su se upoznali i popričali, prešli su na galeriju gde se nalazio krevet i gde je Strahinja oralno zadovoljio Mića. Nakon seksa sišli su s galerije, a Mićo je zatražio Strahinji pare, pa je ovaj iz novčanika izvadio 9.000 dinara - rekao je naš izvor.

On navodi da očito Miću nije bila dovoljna naknada koju je dobio, jer je sigurno video da u Strahinjinom novčaniku ima mnogo više novca.

- Mićo je zapretio Strahinji da će ga ubiti ako mu ne preda sav novac koji ima. On je zatim naredio Strahinji da uđe u kupatilo, zaključao ga i odmah pobegao iz stana sa oko 1.500 evra. Strahinju je slučajno otkrila vlasnica stana, koja je odmah obavestila policiju. Ubrzo su u stan stigli inspektori koji su obavili uviđaj. Nakon prikupljenih materijalnih tragova istraga je krenula u nekoliko pravaca - naveo je on.

Kako saznajemo, policija proverava sajt preko kojeg su se ova dvojica pod nadimcima upoznala, pa se očekuje da se preko IP adrese dođe do nekih konkretnijih tragova.

- Ima pomaka, ali u ovom trenutku nije pametno izlaziti u javnost sa informacijama, jer se radi o osteljivom slučaju, a treba podsetiti i da je istraga tajna do okončanja postupka - navedeno je u policiji.

Strahinja opisao Mića

Policijski inspektori su uzeli izjavu od Strahinje T., koji je opisao kako je napadač izgledao.
- On je naveo da je Mićo starosti oko 35 godina, da je krupan, sa velikim stomakom, crne kratke kose i neobrijan. I da je na ruci imao istetoviran poljubac - naveo je naš izvor.

Poslednji komentari
  • SAÅ A FRANKFURT Vreme: 23.03.2015 12:10h

    Pitam se nekad da li takve stvari vidi neko od političara?? Čovek se vozio bez Karte?! Ok, sad bi ga trebalo streljati ili barem onako "prevaspitati", kao što to lepo rade komunalci!! Oj Srbijo među šljivama!! U normalnim državama uzmu se podaci od putnika, on dobije račun koji treba da plati u određenom roku i to je to!! I niko ne "trenira strogoću" na putnicima!! Ovi bi momentalno kasirali otkaz, i bila bi podnešena prijava protiv njih, plus što bi platili čoveku za nanošenje telesnih povreda!!

  • Ja.. Vreme: 23.03.2015 12:17h

    Dokle da se trpi ovo?

  • Dr Vreme: 23.03.2015 14:19h

    Dragi Strahinja, moraš da znaš da se ovce šišaju i da posle ... nema kajanja !

  • tjofi Vreme: 24.03.2015 20:17h

    "a treba podsetiti i da je istraga tajna do okončanja postupka" vise nije tajna..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP