Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PROLAZNICI POKUŠALI DA SAVLADAJU NAPADAČA

Opljačkana i povređena novinarka u centru Beograda!

Autor: Beta | 04.09.2013 - 08:29:00h | Komentara: 3

Novinarka portala www.e-novine.com Sandra Dančetović napadnuta je i povređena u centru Beograda a nepoznati napadač oteo joj je torbu sa dokumentima i honorarom, objavio je taj portal. Napad se dogodio u utorak nešto posle 19 sati na uglu ulica Strahinjića Bana i Rige od Fere.

silovanje

Napadač opljačkao i povredio novinarku | Foto: Shutterstock /ilustracija

"Naša novinarka oseća snažan bol na odranoj nozi i vidno je potresena. Nasrtaj se dogodio na očigled nekolicine prolaznika, a dvojica mladića jurila su i sustigla napadača koji je izvadio nož i pretio im, nakon čega su odustali od obračuna s njim", javile su e-novine.

Napadač star oko 25 godina je uspeo da otme tašnu Sandri Dančetović koju je nosila preko ramena, a u gušanju ju je oborio na zemlju i vukao nekoliko metara.
"Ovaj nesvakidašnji napad na novinarku našeg portala ostavlja mnoge nedoumice, ali je, nakon ovog napada koji je podsetio na kadrove nekog filma o nasilju u Njujorku i drugim velikim gradovima, izvesno da se građani više ni u strogom centru Beograda ne mogu osećati bezbedno", pišu e-novine.
Poslednji komentari
  • DSV Vreme: 04.09.2013 10:06h

    DACICU jesil ti ministar policije .Hoces li novog Curuviju da ubiju ,sramota je biti Ministar a ni reci da prozboris .Bice da ces biti "davno davno davno neki ministar" .

  • Monika-- Vreme: 04.09.2013 10:15h

    Sramota! Svaki dan nas neko maltretira na ulici, kući. Kako to da za vreme Jugoslavije 22000 mil.stanovnika i u Švajcarskoj funkcioniše sve a ovde ludilo. Da li Dačić mirno spava kad se svaki dan dešavaju ovakve stvari, kradje, provale, ubistva!

  • amer Vreme: 04.09.2013 16:01h

    u srbiji je to SVAKIDASNJI slucaj a desava se jer drzava ne zeli da dozvoli postenom narodu da se brani. ako bi imala sprej suzavac mozda bi mogla da se odbrani,ako bi imala pistolj i upucala ga onda sigurno ne bi bila zrtva. ona bi trebala da tuzi tuzilastvo sto imaju takve zakone koje stete narodu a samo pomazu kriminalcima,nasilnicima,silrdzijama i silovateljima koji su zakonski zasticeni u srbiji a policija ne zeli da radi svoj posao jer nisu dovoljno placeni.obuceni i nemaju adekvatnu opremu. policija u srbiji sluzi politicarima samo a nikako narodu, strasno i zalosno

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP