Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SERIJSKI PLJAČKAŠ NAPAO 21. PUT

Opljačkao mesaru sa kacigom na glavi!

Autor: B. Janačković | 20.11.2014 - 23:18:00h | Komentara: 0

Naoružani razbojnik maskiran kacigom opljačkao je večeras oko 20 časova mesaru “Adimes” na Trgu Kralja Aleksandra u Nišu. On je ušao u mesaru sa pištoljem u rukama nakon čega je od prestravljenih radnica oteo pazar i čekove koji su se našli u kasi. Posle toga, pobegao je u pravcu Šivare.

policija policajci

Foto: Nebojša Marković

Nezvanično, sumnja se da iza ove pljačke stoji Nišlija A.D. (19), koji je za nešto više od mesec dana počinio čak 20 krađa i razbojništava a na slobodi je jer mu je nemoguće odrediti pritvor zbog štrajka advokata. A.D. se sumnjiči da je do sada od prolaznica i radnica u trgovinama oteo oko 260.000 dinara.

-On se sumnjiči za dva razbojništva, dve razbojničke krađe, šest teških i 10 lakših krađa. Živeo je u napuštenim kućama odakle je dolazio do grada biciklom i prilazio uglavnom ženama kojima je krao torbe i novčanike. Jednu Nišlijku je teško povredio jer ju je vukao po betonu u blizini OTC-a, u pokušaju da joj otme torbu, pa je zadobila iščašenje kuka, kaže naš izvor blizak istrazi. U jednom slučaju, žrtvi je otvorio vrata od lifta u zgradi, glumeći uljudnog komšiju, da bi joj potom istrgao novčanik i pobegao. Krao je po trafikama i trgovinama, tako što bi prišao do kase i dograbio novac i pobegao. Torbe i novčanike je bacao u glavnom pored pruge ili oko nišavskog keja.

-Prvi put je priveden kada je počeo štrajk advokata, ali nije mogao da mu se odredi pritvor bez branioca s obzirom da je u pitanju bila lakša krađa. I sledeća dva puta je “pao” za manje krađe, pa je opet pušten ali je u međuvremenu počinio i teža krivična dela, koja je policija rasvetlila, kaže naš izvor.

Sumnja se da su u pojedinim krađama pomagala trojica maloletne braće koji su krivično neodgovorni.

Policija intenzivno traga za A.D.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP