Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

OBRT U ISTRAZI OKO SMRTI BODROŽIĆEVE

Osim koke, kod Ivane našli i marihuanu!

Autor: R. Briza | 25.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 2

U telu Ivane Bodrožić (31), koja je 11. decembra umrla u sobi 326 hotela „Hajat“, prema poslednjim rezultatima toksikoloških analiza bila je velika količina kokaina, ali i marihuane!

Ivana Bakić Bodrožić

Ivana Bakić Bodrožić

- Zasada, nije sigurno da li je i u kojoj količini u njenoj krvi bilo anestetika “propofol”, jer on posle intravenske aplikacije, slikovito objašnjeno, veoma brzo isparava. Da bi sa sigurnošću moglo bilo šta da se tvrdi u vezi sa tim anestetikom, neophodno je da se sačekaju svi rezultati toksikoloških analiza.

Sa druge strane, protiv medicinske sestre sa VMA Sofije Š., za koju se sumnjalo da je Ivani u poslednjih godinu i po dana pomagala u plasiranju braunile u venu i uzimanju anestetika, u stanu preminule, dosad nije pronađen nijedan dokaz koji bi je doveo u vezu sa tim, dok se za Ljubišu. P., kardiopulmo reanimatora sa VMA, trenutno istražuje da li je i u kom prostoru Ivani plasirao braunilu u venu - kaže za „Alo!“ izvor blizak istrazi.

Sahranjena u očevoj grobnici koju je podigla sa Željkom

Sahranjena u očevoj grobnici koju je podigla sa Željkom | Foto: Dimitrije Goll


O ovom slučaju prvi put se oglasio i načelnik VMA.
- Na raspolaganju smo svim vojnim i civilnim organima da se ovaj, ali i svaki drugi slučaj razjasni i procesuira. Neka se kazni ko je kriv, ali neka se zaštite nevini. U našem interesu je da se proces pravno razjasni, da bi opet u centru pažnje bili ljudi koji savesno rade svoj posao, a takva je većina na VMA - kaže brigadni general Marjan Novaković.

On je dodao da uprava VMA i kompletni kolegijum te ustanove, kao i svi zaposleni, ne podržavaju bilo kakvu povredu radne obevaze, a pogotovu Hipokratove zakletve.

Ivanino telo na podu je 11. decembra pronašla sobarica hotela. Po njegovom položaju moglo je da se zaključi da je Ivana pokušala da potraži pomoć, ali da nije uspela.

Meštani obilaze Ivanin grob


Grob Ivane Bodrožić svakodnevno posećuju žitelji Siriga.
- Porodicu najviše znamo iz čuvenja. Viđali smo ih ne tako često u selu. Ivane se sećam kao kroz maglu, bila je to lepa devojčica puna života. Eto, gde je sada tako mlada došla. Sigruno da njenoj majci nije lako, naročito što se svašta priča i piše. Tu buku u glavi i srcu jedino ova tišina na groblju može da utiša - kaže meštanka koja nije htela da se fotografiše tvrdeći da ona priča sve što bi rekli i ostali stanovnici Siriga. Pre nego što je otišla, ona je kao i mnogi drugi, odstojala mirno par trenutaka gledajući u nadgrobni spomenik porodice Bodrožić u čijem dnu piše da su ga podigli Ivana i Željko. M. Dudvarski

Poslednji komentari
  • reanimator Vreme: 25.12.2014 08:08h

    željku je najteže?ali on ipak ima milicu

  • DUŠAN Vreme: 25.12.2014 11:07h

    BIĆE TU OBRTA JOŠ ILI ĆE SE ZATAŠKATI KAD NEKO IMA SVOJU SOBU PLAĆENU -RENTIRANU PREKO CELE GODINE MOŽE IMATI I PRIVILEGIJU DA SE NEBELEŽI KAD ULAZI I IZLAZI I KAD JE PRESPAVAO A USPUT MOCAN-POLIGRAF -I JOŠ NEKO IZ PORODICE ZNA POLICIJA SVOJ POSAO JEDINO DALICE NEKO SPRECITI DO KRAJA RAD POLICIJE A MOZDA DEVOJKA NIJE BILA KORISNIK UOPSTE NARKOTIKA ASAD U ISTRAZI JESTE IMA TU RAZNI MOTIVA MOZE SE NAPRAVITI FILM

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP