Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SUD

Oslobođeni jataci
ubica policajca!

Autor: Tanjug | 05.01.2013 - 13:10:00h | Komentara: 0

Sud u Leskovcu oslobodio je optužbi i pustio na slobodu, zbog nedostatka dokaza, Miljana Đalovića i Zorana Spasojevića iz Kragujevca, osumnjičene da nisu prijavili pripremu pljačke zlatare "Unca" u Vlasotincu, u kojoj je ubijen policajac.

Miroslav stamenković

Miroslav stamenković | Foto: Milica Ivanović

 Sudija Osnovnog suda u Leskovcu Dejan Stamenković rekao je Tanjugu da nije dokazano da su Đalović i Spasojević znali da se priprema izvršenje krivičnog dela, zbog čega ih je sud pre dva dana oslobodio. Istog dana tročlano veće je ukinulo pritvor osumnjičenima.

"Oni su oslobođeni zbog nedostatka dokaza, jer nije utvrđeno da su znali šta tačno pljačkaši koji su i pucali na policajca Miroslava Stamenkovića pripremaju. Spasojević je priznao da je našao stan u Leskovcu ali je tvrdio da je njemu rečeno kako će u tom stanu da budu radnici moleri koje je angažovao jedan od ubica policajca. Isti iskaz je dao i Adnan Šuntić, preživeli pljačkaš zlatare", kaže sudija Stamenković.
On podseća da je za krivično delo za koje su bili optuženi Đalović i Spasojević, zaprećena novčana kazna ili zatvor do godinu dana.
U razmeni vatre su nastradali Darinko Vušurević i Velibor Lutovac dok je Adnan Šuntić uhapšen. Policija je dva dana kasnije uhapsila Djalovića i Spasojevića, zbog sumnje da su pomagali pljačkašima.  

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP