Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAŠNO!

Osnovac uboden nožem u školi, lagao da se posekao na staklo

Autor: Blic | 07.05.2014 - 19:32:00h | Komentara: 0

A. R., učenik osmog razreda Osnovne škole "Milan Đ. Milićević" na Medakoviću 3, uboden je nožem u butinu danas oko 13.30 sati dok se vraćao kući iz škole. Majka je odvela dečaka na pregled u Dom zdravlja "Šumice", jer joj je rekao da se posekao na staklo. Lekari su ušili ranu i pustili ga na kućno lečenje.

Napao suprugu  od koje se razvodi, a njen prijatelj je odbranio nožem

Dečak lagao da ga nije posekao nož | Foto: Shutterstock

Lekari su istog trenutka kada je A. R. stigao u ambulantu pozvali policiju koja ispituje događaj.

Grupa od sedam dečaka koji pohađaju isti razred pomenute škole koja se nalazi u Ulici Borivoja Stevanovića 27a, vraćala se zajedno kući posle časova kada se incident dogodio, a jedan od njih ispričao je zameniku direktora škole kako je došlo do povrede.

- Učenik očevidac je ispričao da je su dok su se šetali dečak koji je ubo A. R. našao nož u travi. Kako je rekao, nije bilo nikave svađe niti tuče, već je A. R. u jednom momentu samo viknuo. Svi su se tada uskomešali i videli da je njihov drugar uboden - kaže za "Blic" Milan Krstić, zamenik direktora.

Kako dodaje, đaci su se uspaničili kada su videli krv, pa su pokušavali da očiste ubodenog A. R., koji je otišao kući i majci ispričao da se posekao na staklo.

- Majka je ispričala da je sina odmah odvela u Dom zdravlja "Šumice" gde su rekli da je posekotina od noža, ne od stakla i poslali ih na Institut za majku i dete. Zatim je pozvala policiju, a mi u školi nismo znali šta se dogodilo sve do pet-šest po podne - ispričao nam je direktor škole Tripko Međedović, dodajući da se incident dogodio na oko 200 metara od školskog dvorišta.

On je dodao da se dva dečaka druže, idu u isto odeljenje i zajedno treniraju, kao i da dosad među njima nije bilo svađa.

Osnovac A. R. je sa povredama natkolenice primljen na Institut za majku i dete.

- Dečak je imao posekotinu na levoj natkolenici, koja nije ni duboka i velika. To je ušiveno i on je pušten na kućno lečenje - kaže Radoje Simić, portparol Instituta za majku i dete.


 

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP