Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UŽAS!

Osumnjičen za obljubu nad detetom!

Autor: Večernje Novosti | 13.05.2014 - 15:14:00h | Komentara: 0

Zbog sumnje da je počinio krivično delo obljube nad detetom, policija u Bogatiću podnela je krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Šapcu, protiv V. D. (30) iz mačvanskog sela Badovinci. On se sumnjiči da se „zabavljao sa jednom trinaestogodišnjom devojčicom“ iz istog sela!

silovanje

Ilustracija | Foto: Shutterstock

Pravdajući se pravima deteta i interesima istrage, policija ne navodi detalje o ovom nemilom događaju. Kako se nezvanično saznaje, V. D. je sa učenicom jedne osnovne škole imao više seksualnih odnosa. Prvi se dogodio 1. maja, u kući V. D. u centru Badovinaca, u kojoj živi sam. U susednoj kući, inače, žive mu majka i bart, a kako navode meštani, „radi se o vrlo imućnim ljudima i domaćinima“.

Slučaj je, zvanično, razotkriven preksinoć, kada je devojčica ponovo otišla kod V. D. Majka ju je pozvala na mobilni telefon, a ona je odbila poziv i potom pobegla iz kuće „svog ljubavnika“. Policija je ubrzo pronašla kod seoskog groblja, a nekoliko sati kasnije majka je prijavila da joj je ćerka - silovana.
- Priznala je majci, ali veruje se da je devojčica bila u vezi sa V. D. od ranije, što je i on rekao u svom iskazu. Sve je bilo, tvrdio je, na dobrovoljnoj bazi - kaže naš sagovornik iz istrage.
Inače, u Badovincima mnogi govore da je majka, navodno, pokušala da „udomi“ maloletnu kćerku. Mnogi govore i da se njena mezimica u poslednje vreme „problematično ponašala“, pa joj je majka uzimala mobilni telefon, čitala poruke i zabranjivala da koristi kompjuter.
Pojedini meštani Badovinaca smatraju da „mladalačku ljubav ne treba zabranjivati“. U selima, vele, ima previše neoženjenih momaka, pa ne bi trebalo da predstavlja problem ni to što je devojka mnogo mlađa od momaka?!

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP