Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

HOROR U BELOJ PALANCI

Otac i sin do smrti tukli majčinog ljubavnika

Autor: Alo.rs | 30.03.2015 - 01:09:00h | Komentara: 4

Dejan Dimitrijević iz Bele Palanke je preminuo nakon što su mu četvorica maskiranih napdača upala u kuću i tukla ga do smrti.

Američka policija SAD | Foto: Profimedia

Ilustracija | Foto: Profimedia

Brzom akcijom policije svi osumnjičeni su privedeni. Uhapšeni su Miodrag Đorić i njegov sin Nikola (21) iz Bele Palanke, kao i A. T. (22) iz Kuršumljie i I. S. (37) iz Merošine.

Đorić i njegov sin se sumnjiče da su svirepo ubili Dimitrijevića, i to zbog toga što je bio u tajnoj vezi sa Đorićevom bivšom suprugom, a Nikolinom majkom Marinom, dok su im A. T. i I. S. pomogli u izvršenju zločina.

Četvorka je maskirana upala u kuću Dimitrijevića u noći između subote i nedelje. Njegovu suprugu su vezali i zatvorili u sobu, a zatim su napali Dimitrijevića koga su takođe vezali.

Nakon što je Dimitrijević izgubio svest od batina, napadači su pobegli, a supruga je uspela da se oslobodi i pozove policiju i hitnu pomoć. Dimitrijević je uskoro podlegao povredama, a policija je nedugo potom uhapsila osumnjičene.

U kolima u kojima je pronađen Nikola Đorić pronađeni su pištolj, krvava odeća, čarape koje su napadači koristili kao fantomke, plastične rukavice kao i selotejp sa tragovima krvi.

Nikola je, kada je suočen sa dokazima, priznao zločin, piše "Informer".

On je rekao da je nakon zločina oca odvezao kući, a saučesnike na autobusku stanicu u Niš. Uhapšeni su tvrdili da nisu imali nameru da ubiju Dimitrijevića već da se tuča otela kontroli.

Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 30.03.2015 08:37h

    Познавао сам два прељубника што на српскоме значи швалери.Упозорио сам их да не дирају жене у браку јер ће страдати деца!Готово свака жена која је у браку може се добити само ако знаш да зацвркућеш!Обично се почиње ... Ех да си моја изгинуо бих за тебе те!НИСУ МЕ ПОСЛУШАЛИ?Мужеви тих жена су открили прељубе и частили су друштво!Нису на њих ни подвикнули јер сам их ја убедио!УБЕДИО САМ ИХ ГОТОВО ЈЕДВА ДА СЕ НЕ ОСВЕТЕ ЗА РАСТУРАЊЕ БРАКОВА!Један швалер је умро због срчане мане а другог је рак однео!Ја толико а ви верујте или не али имајте на уму?Деца испаштају.

  • Poznato Vreme: 30.03.2015 09:56h

    Potpisujem sve Dragomire. Samo pokvaren čovek može da dira ženu sa detetom, jer će to malo stvorenje da pati posle. A žena ko žena, svaka bi dala samo kada lepo tražiš, laskaš, otvoriš novčanik, mirišeš, otresit si i prikažeš se u boljem svetlu.

  • Lalita Vreme: 30.03.2015 18:11h

    Strasno! Dragomire Vi ocito brzo citate...radi se o bivsoj supruzi a ne o aktuelnoj supruzi.....dakle radi se o poremecenim umovima tj. bivsem suprugu i njegovom sinu.

  • Daca Vreme: 31.03.2015 00:56h

    Poruka za Poznato: Ma nemoj! Mozda u vasem okruzenju ima takav tip zena, ali nisu sve zene iste. Posto ni ti kao i Dragomir niste ni procitali tekst jer ste lenji, pa ste tu i tamo komentarisali kako bi ispali ,,pametni,, ali znate onu staru poslovicu ,,NEZNANJE UBIJA,,. Ovo je sramota sto se desava u Srbiji. Danas muskarci vise nisu muskarci, nego samo kukavice koje se boje da krenu dalje samo zato sto je brak zavrsen i sto su se razveli. Misle, malo ce vremena proci i pomiricete se. Jednom procitana knjiga je zavrsena prica. Najgore od svega je ispao sin koji je unistio majcinu srecu samo zato sto ga je ,,otac,, nahuskao i zatrovao. To nije otac, to je KUKAVICA BEZ BUDUCNOSTI.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP