Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TRAGEDIJA U JAGODINI

Otac i sin poginuli jureći šumokradice!

Autor: G. Jevremović | 20.09.2014 - 14:00:00h | Komentara: 2

Ljubiša (63) i Aleksandar (40) Ivanović iz Dražmirovca kod Jagodine, otac i sin, poginuli su kada se njihov autombil „reno laguna“ iz zasad neutvrđenih razloga prevrnuo na putu Dražmirovac-Glogovac, sleteo sa puta i udario u električni betonski stub. Policija radi na utvrđivanju okolnosti pod kojima se dogodila saobraćajna nesreća i istražuje da li je još neko vozilo učestvovalo u ovom tragičnom udesu. Pretpostavlja se da su jurili šumokradice...

Aleksandar Ivanović (40)

Aleksandar Ivanović (40) | Foto: Alo!

U porodici Ivanović, u selu Dražmirovac, muk i tuga. Porodica i prijatelji okupili su se oko drveta u dvorištu. Supruga, majka i baka Slobodanka Ivanović (63) nemoćno grli unuke Miloša (12), Milana (6) i Marka (10).


- Šta da radim sama sa unučićima. Majka im je otišla, razvela se od Aleksandra, a sada nemaju ni oca ni majku. Nema više mojih Aleksandra i Ljubiše, da su bar vodu popili kad su pošli od kuće. Pošli su u Glogovac i dogodila se nesreća. Niko ne može da kaže kako se dogodila, obojica su mrtvi. Moj Aleksandar je bio predobar čovek, to može svako da kaže u selu. Ne postoji bolji. Mučio se na građevini da zaradi za decu - priča uplakana Slobodanka, stežući unuke uz sebe.

Baka Slobodanka sa unukom i rođakom

Baka Slobodanka sa unukom i rođakom | Foto: Alo!

 
Aleksandrov prijatelj i poslednji poslodavac Prvoslav Živković ne može da sakrije suze i tugu.

Automobil Ivanovića posle nesreće

Automobil Ivanovića posle nesreće | Foto: Alo!

- Pozvao me je jutros njegov zet da ih isplatim, radili su kod mene na ogradi. Rekao mi je da su nastradali njegovi tast i šurak. Čuo sam da su im šumokradice krale drva iz branka. Kada im je javljeno, otac i sin su krenuli da jure za nekom crvenom „zastavom 128“. Kada su sustigli taj automobil, pokušali su da ga preteknu. Međutim, on im nije dozvolio, i tako su sleteli sa puta u smrt - priča Živković, koji je angažovao Aleksandra da radi u Francuskoj.

Mesto udesa na putu Dražmirovac-Glogovac

Mesto udesa na putu Dražmirovac-Glogovac | Foto: Alo!

Meštani Dražmirovca su u čudu zbog svega što se dogodilo. Kažu da su krađe drva česte i da su svi na oprezu, ali da niko ne razmišlja o životu u tim situacijama.

Mesto udesa na putu Dražmirovac-Glogovac

Foto: Alo!

 
- Oko 18.50 je nestala struja u selu, tada su oni udarili u banderu i poginuli. Kažu da su jurili za nekim šumokradicom koji ima auto sa prikolicom, na koju tovari drva koja naseče pored puta. Troje muške dece rastu bez majke, a sada i su ostala i bez oca. Baka ih lepo čuva, učiteljica za njih ima samo reči hvale, kaže da su prepametni. Aleksandar je voleo da vozi brzo, skoro je kupio „lagunu“. U tim trenucima je dovoljan mali kontakt da vozilo izgubi kontrolu i skrene sa puta - kaže meštanin Dražmirovca Siniša Stojanović.
Sahrana Aleksandra i Ljubiše biće obavljena u subotu u 13 sati na seoskom groblju.
 
Poslednji komentari
  • Dobrivoje crnotravac Vreme: 20.09.2014 16:10h

    Zaista tragično, da se sve završi na ovakav način. Jadna deca u tim godinama sve znaju i razumeju. Pošto je Palma čovek velikog srca, nadam se da će ih finansijski koliko -toliko zbrinuti da im bar na ovaj način olakša tugu i bol.

  • Vlada Vreme: 21.09.2014 23:21h

    Bog sve vidi,ni oni nisu bili cvece,maltretirali su zenu ,zbog toga ih je I napustila I zivcano skrenula... Deca su tu najvise izgubila.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP