Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

CRNA SRBIJO

Otac i sin pretukli policajca preko puta policijske stanice u Valjevu

Autor: Blic | 19.02.2014 - 13:26:00h | Komentara: 1

Mioničkog policajca Mirka Božovića (30) pretukli su otac i sin u blizini policijske stanice u toj varošici. Policajac je zadobio brojne povrede glave, a policija je protiv oca i sina B.J. i S.J. podnela krivične prijave zbog nasilničkog ponašanja.

Pretućeni policajac

Pretućeni policajac

U policiji kažu da je B.J. od ranije poznat zbog nasilničkog ponašanja i tuča. Incident se dogodio prošlog petka oko podneva ispred kafića „Knez“, preko puta zgrade policijske stanice, u centru Mionice.
Policajca, koji nije bio na dužnosti, napali su otac i sin, a njegovo prebijanje sprečili su policajci, koji su kroz prozor policijske zgrade videli napad na njihov kolegu. Pretpostavlja se da je razlog za napad raniji sukob koji je S.J. imao sa policajcem Božović, koji je bio dežurni u noći kada je izbila masovna tuča u kafiću „Knez“.

"Taj incident se dogodio u decembru prošle godine i tada je navodno policajac prilikom intervencije povredio S.J. Napadači na našeg kolegu, otac i sin, do sada nisu podneli bilo kakvu prestavku niti prijavu protiv policajca Mirka Božovića za eventualno prekoračenje ovlašćenja. Po svemu sudeći, u ovom slučaju došlo je do očiglednog pokušaja pojedinaca da uzmu pravu u svoje ruke. Inače, B.J. je od ranije poznat policiji zbog drskog, siledžijskog ponašanja, tuča i nanošenja povreda", navodi u saopštenju za javnost Policijski sindikat Srbije.

Povređeni policajac je zbrinut u Urgentnom centru valjevske bolnice, a nakon ukazane pomoći, pušten je na kućno lečenje. Njemu je od udarca pukla bubna opna, a zadobio je brojne povrede po glavi. U mioničkoj policiji kažu da ovo nije prvi slučaj napada na policajce i dodaje da se svake godine dogodini po nekoliko ovakvih incidenata.
Poslednji komentari
  • Kekec Vreme: 19.02.2014 14:06h

    I? Da neće možda građani da brane policiju? A ko bi trebalo nas da čuva i brani?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP