Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

DVA MONSTRUOZNA SLUČAJA U NOVOM SADU

Otac prodao, a
očuh silovao pastorku!

Autor: N. N. T. - J. P. | 02.04.2013 - 16:32:00h | Komentara: 2

Novasadska policija danas je zabeležila dva monstruozna slučaja u kojima su zlostavljana deca od strane očeva. U jednom slučaju roditelj je prodao četrnaestogodišnju ćerku, a u drugom slučaju očuh je pretukao i silovao pastorku.

Silovanje

Ilustacija | Foto: Shutterstock

Kako “Alo!” saznaje, protiv Novosađanina B. K. (32), N. H. (52) i B. H. (55) iz Mladenovca policija je podnela krivičnu prijavu, zbog sumnje da su počinili krivično delo trgovina ljudima.

Naime, B. K. se tereti da je prodao svoju četrnaestogodišnju ćerku N. H. i B. H. koji su je, od novembra do januara, zloupotrebljavali za seksualnu eksploataciju. Novosadska policija podnela je protiv osumnjičenih krivičnu prijavu, u redovnom postupku i obavestila o događaju Centar za zaštitu žrtava trgovine ljudima.
U drugom slučaju policija je uhapsila Davora K. (37) zbog sumnje da je u kući u Novom Sadu pretukao i silovao svoju pastorku H. T. (17). On je odmah uhapšen, a devojčica je odvezena kod lekara gde je i policiji sve ispričala.
- Osumnjičeni se posvađao sa suprugom, koja je nakon verbalnog sukoba iz kuće otišla sa dva sina iz zajedničkog braka, ostavivši najstarije dete sa očuhom. Davoru se na teret stavlja sumnja da je pastorku silovao, nakon što joj je pretio, dok su bili sami u domu gde žive – priča izvor blizak istrazi.
Komšije iz ulice ništa sumnjivo nisu primetile. Za osumnjičenog kažu da je miran, porodičan čovek, koji je zaposlen u jednom gradskom preduzeću.
Poslednji komentari
  • goran Vreme: 02.04.2013 16:49h

    ja nemogu da verujem!!! Kako neko tako moze da uopste da postoji..? Samo smrtna kazna i nista vise...

  • Gojaa Vreme: 13.05.2013 12:19h

    Zasto se identitet zlocinaca stiti, pa nece da kazu ni u kom predutecu radi, a zrtve se iznova i iznova medijski zlostavljaju jer im se objavi sve. Ime i godine i adresa. U SAD se na tv objavljuje svaki zlocinac, da ljudi znaju ko im je u komsiluku! Ovde se samo cuti i gura pod tepih, kao Milunka!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP