Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NEZAPAMĆEN ZLOČIN POTRESAO SRBIJU

Otac silovao sina (12) i
njegovog druga (12)

Autor: M. Dudvarski, E. Sadiku i S. Vojinović | 27.02.2014 - 21:00:00h | Komentara: 13

Policija je u Smederevskoj Palanci uhapsila D. Ž. (40), koji je priznao da je obljubio svog sina i njegovog druga, obojica su 12-godišnjaci! On je osumnjičen da je u više navrata i u dužem periodu, prisiljavao maloletnog sina na seksualne odnose. Pre deset dana je obljubio sinovljevog druga.

Monstrum iz Smederevske Palanke sa sinom

Monstrum iz Smederevske Palanke sa sinom

 

D. Ž. (40) seksualno
zlostavljao sina od
njegove osme godine.
Koristio svaku priliku
da ga siluje u garaži,
podrumu, na tavanu...

- Drug njegovog sina, kojeg je D. Ž. obljubio je porodici rekao šta mu je uhapšeni radio, pa se počelo šuškati o tome. Dečak je odveden u Centar za socijalni rad, gde je počeo da vrda, čas je priznao da ga je D. Ž. napastvovao, a čas poricao, pa se za slučaj zainteresovala policija, koja je duže vreme pratila osumnjičenog. Kada su prikupili dovoljno dokaza protiv D. Ž. juče su ga uhapsili.

Tokom saslušavanja pred istražnim tužiocem D. Ž. na pitanje da li je seksualno zlostavljao sina, a potom i njegovog druga, odmah je sve priznao. Takođe je istražnim organima objasnio kada je prvi put stupio u seksualne odnose sa sinom.

Dete preživelo užasne
psihičke i fizičke torture

- Do takvih gnusnih detalja je opisivao kako je zlostavljao sina. Rekao je da je prvi put seksualno zlostavljao sin kad je dete imalo osam godina. Kako je ispričao, koristio je svaku priliku kad su sami da siluje sina - saznajemo od istražnih organa koji ne pamte da se ovakvo rodoskrnavljenje desilo u Smederevskoj Palanci.

Kako navodi naš izvor, D. Ž. sina je tri godine silovao u garaži, podrumu, na tavanu. Priznao je da je samo jedanput obljubio i sinovljevog druga (12).

Ovaj monstrum je oženjen i pored sina, kojeg je seksualno iskorišćavao ima još dvoje mlađe dece. Istražiteljima je i rekao da je u mladosti imao homoseksualne sklonosti. Međutim, zbog porodice se oženio i dobio decu.

Kako saznajemo iz istrage, sin je od oca monstruma pretrpeo užasne psihičke torture i nalazi se u teškom emotivnom stanju. Operativci policije, a i dežurni istražni tužilac bili su u šoku dok im je D. Ž. do detalja opisivao svoje bolesne radnje. Njemu je posle saslušanja određen pritvor do 30 dana. Uhapšeni D. Ž. nema krivični dosije, a kako „Alo!“ saznaje, on radi u fabrici „Goša“ u Smederevskoj Palanci.

* Zbog zaštite prava dece koja moraju rasti s tim ne možemo otkriti identitet uhapšenog i žrtava

Majka silovanog dečaka M. Ž.

Majka silovanog dečaka M. Ž.

Ispovest supruge monstruma

Školski drugar se tresao posle obljube!

Supruga M. Ž. ispričala je reporterima “Alo!” da je 15. februara kod njihovog sina u goste došao dečak iz razreda.


- Muž je došao kući i popio nekoliko čašica rakije. Poveo je sinovljevog druga i otišao sa njima u sobu na sprat. Tamo je rekao dečaku da se skine jer on hoće da ga siluje - ispričala je ona.


Kako kaže M. Ž. u ispovesti za “Alo!”, sinovljev drugar je jedva pričajući pobegao sa sprata i tresući se tražio jaknu da bi otišao kući.


- Nakon što je moj sin ispratio drugara, D. Ž. se iskrao iz kuće i uhvatio sina i stavio mu ruku na usta i silovao ga - ispričala je žena ono što je sin kasnije rekao na saslušanju.


Ona kaže da je porodica sinovljevog drugara podnela prijavu i da je tek u policiji saznala da je i D. Ž. silovao sopstveno dete!


- Ne znam kako ću dalje. Kako će moja deca da se izbore sa užasom koji su doživeli - kaže majka M. Ž. u ispovesti, dodajući da su živeli samo od muževljeve plate.

Poslednji komentari
  • mima Vreme: 27.02.2014 21:12h

    Kastracija i robija samo pomazu ovakvim monstrumima. Jadna deca. TUZNO!

  • Ljiljana Vreme: 27.02.2014 21:42h

    Ne mogu da verujem ko sve ima decu! Pa ti nazovi majko crkni sada jer si to zasluzila! A ti manijace madam se da ces ostatak zivota provesti u paklu silujuci tebe POREMECENI STVORE!!!! Dozivotna za psihopatu!!!

  • Dragan Vreme: 27.02.2014 23:29h

    Slazem se sto se tice kastracije, ali trebaizvrsiti kastraciju glave i to na javnom mestu, jer ovakvi monstrumi nezasluzuju nista drugo.

  • Emin Vreme: 27.02.2014 23:49h

    Smrtna kazna bre. Dokle ovo stranje da citamo po novinama i razboljevamo od stresa.

  • dejan Vreme: 28.02.2014 00:13h

    Deo krivice snosi i drustvo: ono neprestalno namece heteronormno ponasanje kao JEDINI moguci vid ponasanja.S toga, imate situaciju da veliki deo gay populacije pristaje na pritiske drustva(porodice, roditelja...) i stupa u "brak".Pri svemu tome, kako se vidi iz clanka, i te zene imaju koristi jer ne moraju da rade, oni ih izdrzavaju, i tu svako nalazi svoj interes...Ovo ce biti sve prisutnije sve dok insistirate na musko-zenskim brakovima, ti gejevi vam se svete na najgori moguci nacin,a vi samo istrajavajte na vasoj "tradiciji"...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP